8.5.20

Πρωτοφανής επίθεση κατά αγροτών στη Θήβα από αλλοδαπούς με χαντζάρια: «Θα σας σφάξουμε» (βίντεο)


Ένα ακόμη συμβάν που καταδεικνύει την ανυπόφορη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές περιοχές της Ελλάδας (ή της περίφημης «ενδοχώρας»)  από τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στη χώρα, σημειώθηκε στη Θήβα στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το .e-sterea.gr   άτομα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών της Θήβας κρατώντας  χαντζάρια με λάμες των 35 εκ. και αλαλαγμούς «θα σας σφάξουμε» επιτέθηκαν κατά  δύο Θηβαίων αγροτών οι οποίοι βρίσκονταν εντός της ιδιοκτησίας τους στο Τάχι Θηβών.
Οι αγρότες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας την ιδιοκτησία τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μονάδες της ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή πραγματοποιώντας έρευνες χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν κάποια προσαγωγή.   
Εχθές ομάδα αγροτών είχε  ραντεβού με τον δήμαρχο προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.
Όπως είπαν οι ίδιοι πρόκειται περί καθαρής εισβολής στην τόπο τους και τρομοκράτησής τους. Βέβαια τόσο ο δήμαρχος όσο και η ΕΛΑΣ λίγα πράγματα μπορεί να κάνουν, αφού η επισημη γραμμή του κράτους μιλά για «ενσωμάτωσή» τους στην ελληνική κοινωνία.
Από την άλλη οι ίδιοι οι αγρότες δεν μπορούν να αμυνθούν καθώς τους το απαγορεύουν οι αρχές.
Σε δύο ανάλογα περιστατικά σε Λέσβο και Χίο, όπου οι αγρότες απάντησαν με πυρά στον αέρα προς εκφοβισμό συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν.
Ακούστε την μαρτυρία του συμπατριώτη μας αγρότη για την Αφροασιατικη φανέλα των Θηβών για τον φόβο που έχει φωλιάσει στους παραγωγούς από τους αγαπημένους "ευάλωτους" του όλου συστήματος εξουσίας για χατζαρες απειλές ... Είναι εισβολείς και ως τέτοιοι φέρονται
124 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η Θήβα έχει και άλλες φορές υπάρξει θέμα σχολιασμού για τους αλλοδαπούς.
Όπως είχε αποκαλύψει στις 4 Μαΐου του 2017 το pronews.gr (τότε defencenet.gr) αλλοδαποί είχαν σηκώσει σημαία του ISIS δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ.

 pronews