25.3.20

Υπάρχουν τυχόν περιθώρια μείωσης για το κόστος του τεστ, όσοι επιθυμούν να το κάνουν εκεί στην Βιοϊατρική κλινική στο Γκαράζ ??


Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ Υγείας,

Λόγω αυτής της Παγκόσμιας πανδημίας του Coronavirus (COVID-19) - Και με δεδομένο αυτά που έχουν συμβεί παγκόσμια σε όλα τα Κράτη, γιατί πάνω από όλα προέχει η Υγεία των πολιτών.

Υπάρχει σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για επίταξη Ιδιωτικών κλινικών, ώστε να πραγματοποιούν αυτά τα ειδικά τεστ του Coronavirus (COVID-19)  με κάποιο σχετικό και εύλογο κόστος ? - Στην αρχή στο Γκαράζ τους και όπου οι κανόνες ασφάλειας το επιτρέπουν ;


Και αν στα δημόσια Ιατρεία υπάρχει για το Coronavirus (COVID-19) ένα κόστος 
Χ, στα ιδιωτικά  Ιατρεία να μην υπερβαίνει  τα 2Χ ?? ή  Έστω τα 3Χ ;


Μπορούμε να μάθουμε το πραγματικό κόστος του  Coronavirus (COVID-19) στα δημόσια νοσοκομεία, ώστε να μπει ΕΝΑ ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ;
Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο να πηγαίνει στα "ΓΚΑΡΑΖ" των Ιδιωτικών  Ιατρείων και να πραγματοποιεί το τεστ ή να γίνεται επίσκεψη κατοίκων κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με το ανάλογο "μικρό" αντίτιμο

Θα προσανατολιστεί το Υπουργείο Υγείας και προς αυτή την κατεύθυνση ;

Θα μπορούσαμε να "Μάθουμε" αυτή την είδηση ;;;;;
Με Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ


ΥΓ 1 - Αν γίνει κάτι τέτοιο μετά να βρούμε έναν έγκριτο και έγκυρο δημοσιογράφο να το "διαφημίσει".




Ο κύριος Υπουργός Υγείας έχει άποψη για το θέμα αυτό ??

Αξιότιμοι Κύριοι εκεί στα  Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία,

Μπορούμε να μάθουμε το πραγματικό κόστος για τεστ Κορωνοιού στο Γκαράζ του νοσοκομείου, αν υπάρχει κάποια υποδομή ή στο χώρο του Νοσοκομείου? 

Πόσο στοιχίζουν τα υλικά και οι εργατοώρες σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και ποιό το κόστος του ?
Μάθαμε από τον έγκριτο και έγκυρο δημοσιογράφο πως το κόστος στο Γκαράζ σε Ιδιωτική κλινική στοιχίζει 120 ευρώ.

Σας Ευχαριστώ θερμά


Με Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

 



ΥΓ -  1 Υπάρχουν τυχόν περιθώρια μείωσης για το κόστος του τεστ, όσοι επιθυμούν να το κάνουν εκεί στην Βιοϊατρική κλινική στο Γκαράζ ??

ΥΓ - 2 Μιας και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου δεν θα έπρεπε η τιμή του τεστ να είναι προσιτή για όλο το κόσμο ? ( Και από τον ιδιωτικό τομέα ?)

ΥΓ - 3 Με τα χρήματα που δεν έχει πλέον ο κόσμος τι να κοιτάξει να κάνει?  Να αγοράσει τρόφιμα  ή να κάνει το τέστ ?

ΥΓ - 4 Είναι λογικός ο συλλογισμός μου ή υπερβάλω ????

ΥΓ - 5 Θα το "διαβάσει" άραγε αυτό στην εκπομπή του ο κύριος Πορτοσάλτε ??




Λόγια του μοναδικού έγκριτου και έγκυρου δημοσιογράφου. Παράδειγμα προς μίμηση της Ελληνικής δημοσιογραφίας.



Μαθαίνω ότι η Βιοϊατρική κάνει tests, Κυρίες και Κύριοι και μπορείτε να προσέλθετε στα κεντρικά της Βιοιατρικής στη Λεωφόρο Κηφισίας. Θα πάτε στο Γκαράζ θα σας ενημερώσουν εκεί - δεν χρειάζεται να μπείτε μέσα στο κτίριο -   δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το αυτοκίνητο σας – θα έρθει ο ένστολός ή η ένστολή να σας πάρει το βιολογικό υλικό που χρειάζεται για να γίνει η ανάλυση. Για να δείτε αν έχετε ή αν είστε φορέας του Κορωνοιού ..Ε εεε ,,με στο γκαράζ κοστίζει 120  ευρώ το τεστ στην Βιοϊατρική, 180 ευρώ στο σπίτι και αν τώρα έρθουν εταιρείες συνολικά, εκεί και μάλιστα το συγκεντρώσει η ίδια η εταιρεία το υλικό, το βιολογικό υλικό. Εκεί κοστίζει 80 ευρώ.

Σε λίγο η Βιοιατρική θα το εντάξει αυτό και στο κατάστημα της το υποκατάστημα Αλίμου.. Θα κάνει την ίδια δουλειά στο Γκαράζ γιατί και εκεί το κτίριο διαθέτει γκαράζ οπότε δεν έρχεται σε επαφή ο πολίτης με το σύστημα το εσωτερικό της και με άλλους που προσέρχονται να κάνουν τις εξετάσεις τους.



References


Αντί να αναρωτιέται στο ραδιόφωνο γιατί έχουμε ξεμείνει από αντιδραστήρια και να απαιτεί από τον υπουργό τη διενέργεια μαζικών ελέγχων για τον κορωνοϊό, προμοτάρει ιδιωτική κλινική! Δείτε περισσότερα εδώ: