8.2.20

Αλωνίζουν οι Αλβανοί κακοποιοί: Βροχή πυροβολισμών με την αστυνομία και δύο τραυματίες στην Κόρινθο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε  στην Αρχαία Κόρινθο για τη σύλληψη τριών οπλισμένων Αλβανών - «οικονομικών μεταναστών»  ληστών με πλήθος  ληστειών σε Καλαμάτα, Πύργο, Πάργα κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν στήσει μπλόκα σε περάσματα με στόχο να εγκλωβίσουν τους τρεις επικίνδυνους καταζητούμενους, οι οποίοι βρίσκονται  στην πάντα φιλόξενη Ελλάδα για πλιάτσικο.
Το χρονικό
Συγκεκριμένα, το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής είχε ακολουθήσει τα ίχνη των κακοποιών και τους είχε εντοπίσει σε σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο.
Όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, αυτοί τράβηξαν «απλά» τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν κατά των αστυνομικών, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αυτή τη φορά οι  άνδρες της ΕΛΑΣ “απάντησαν” στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μέσα στο αυτοκίνητο τους οι άνδρες της Ελ.ΑΣ βρήκαν ένα καλάσνικοφ και αυτήν την ώρα η επιχείρηση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί το κρησφύγετό τους όπου θα υπάρχουν όπλα και χρήματα.
Σημειώνεται πως το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που είχε ακολουθήσει τα ίχνη των σκληρών Αλβανών κακοποιών από τη Μακεδονία μέχρι την Αρχαία Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκε και η επιχείρηση για τη σύλληψή τους.
Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης 1-2 συνεργούς τους επίσης…  «οικονομικούς μετανάστες» - «πρόσφυγες» από την Αλβανία ενώ είναι βέβαιοι ότι οι κακοποιοί ετοίμαζαν μια νέα μεγάλη ληστεία.

https://www.pronews.gr/