12.12.19

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ «μας έλυσαν τα χέρια» - Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Σαφέστατα ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε κομματική την αστυνομία αλλά δεν του βγήκε 
να μετατρέψει την ΕΛ.ΑΣ σε ΕΛΑΣ!
Juan
Σκληρή γλώσσα κατά του του αντιπρόεδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρου Κρικέτου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου τονίζει ότι οι δηλώσεις του συνδικαλιστή  και ειδικά η φράση “μας έλυσε τα χέρια” αποκαλύπτουν το σχέδιο της κυβέρνησης “να επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο αυταρχισμό της”.



«Αυτό εννοούσαν κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν επειδή δεν είχαν καλύψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της αναφορικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της διαδήλωσης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τα λεγόμενα της Όλγας Γεροβασίλη φαίνεται πως έρχεται να επιβεβαιώσει και Σπύρος Κρικέτος, Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ.
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επειδή διάβαζα μια δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, ότι επιτίθεται σε εμάς, με αφορμή την φωτογραφία, εάν αυτό θέλαμε εμείς οι συνδικαλιστές να πετύχουμε».
«Ε λοιπόν η κυρία Γεροβασίλη σωστά το λέει, αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Να σταματήσουμε να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, να σταματήσουν να ανοίγουν καταστήματα, αυτοκίνητα, να κινδυνεύει κόσμος. Αυτά λοιπόν που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια, ε θα σταματήσουν, προφανώς,», συνεχίζει.

 

Ο κ. Κρικέτος δεν δέχθηκε ότι άνδρες των ΜΑΤ εξευτέλισαν συλληφθέντα. «Δεν ήταν ξεβράκωμα. Αυτό που βλέπουμε είναι μια μπλούζα τραβηγμένη. Θα διερευνηθεί το θέμα. Δεν φοβόμαστε να διερευνηθεί. Φοβόμαστε να σταματήσει αυτό που δίνουμε στον κόσμο: τάξη και ασφάλεια». Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Είχαν αφήσει την αστυνομία ευνουχισμένη, τα προηγούμενα χρόνια».

«Ε λοιπόν αυτό ζητούσαμε, να λυθούν τα χέρια μας, να υπάρξει μέσα στη κοινωνία, μέσα στη πόλη, πραγματική τάξη», καταλήγει».
bloko.gr