23.10.19

Μας κάνει και υποδείξεις ο «ΔΟΜ»: Να μην ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!

vrasna.jpg
Υποδείξεις στην ελληνική κοινωνία και τους διάφορους φορείς κάνει ο ...αποκαλούμενος διεθνής οργανισμός μετανάστευσης ο οποίος αφού εκφράζει την «ανησυχία» του για τον ξεσηκωμό  της κοινωνίας των Βρασνών στην Θεσσαλονίκη για τη μεταφορά στην περιοχή τους παράνομων μεταναστών, αλλά και γενικότερα για την αντίδραση της κοινωνίας  απέναντι στο πρωτοφανές φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που  αλλοιώνει δημογραφικά τη χώρα, στη συνέχεια κάνει και... υποδείξεις να μην ξαναγίνουν τέτοια περιστατικά, ως να μην υπάρχει καμία εθνική κυριαρχία.
Δείτε την ανακοίνωσή:

«Στη διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα,  η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη.
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες», αναφέρεται χαρακτηριστικά
Ο ΔΟΜ* αξιολογεί τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»
pronews
* Ακόμα εσείς στο...DOM  δέν είδατε τίποτα! DOM-INO θα  γίνουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων, έτσι θα αναγκαστείτε να  βάλετε αυτούς που μας κουβαλάτε, εκεί που ξέρετε...
Juan (καμιά φορά λίγα "γαλλικά" είναι απαραίτητα!)