4.10.19

Καθηγητής ή ερασιτέχνης...χασάπης;


Απίστευτα πράγματα. Σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο 67χρονος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου στην Μεταμόρφωση. Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με καταγγελίες, απείλησε λεκτικά έναν μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του πως «αν αύριο έρθεις, θα σε σφάξω».

Ο καθηγητής παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του.
Τι συνέβη στην Μεταμόρφωση
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος μαθητής πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να ζητήσει από τον καθηγητή διευκρινίσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού της. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σχολείο οι αστυνομικοί, η ίδια ζήτησε να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που έχει συμβεί στο σχολείο, με τον συγκεκριμένο καθηγητή. Όπως είπε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ανδρής, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει συγκεντρώσει τρεις ΕΔΕ και σημείωσε ότι είχαν γίνει από καιρό ενέργειες για την απομάκρυνσή του από το σχολείο.
Pronews