24.10.19

Ψήφος Απόδημων και υπουργός γιά...''δέσιμο'' ( Τι γράφουν οι απόδημοι)

Αποτέλεσμα εικόνας για ψηφος ομογενων
Οι εντυπωσιακά άσχετοι με απόδημο Ελληνισμό πολιτικοί και υπουργοί Ελλάδας, έχουν βαλθεί να μας... τρελλάνουν. Δεν φτάνει που αποκλείουν με την ''διακομματική συμφωνία'' γιά ψήφο Απόδημων (δηλ. την διευκόλυνση να ψηφίζουν από τον τόπο κατοικίας τους), ποσοστό 65+% των Ελλήνων πολιτών που ζούν εκτός συνόρων, αλλά με τις δημόσιες δηλώσεις τους πιστοποιούν την έλλειψη σοβαρότητας και την γραφικότητά τους.

Από τις ειδήσεις: «Ο υπουργός Εσωτερικών εξήγησε και το πώς θα πιστοποιείται από τις αρχές ότι οι Ελληνες του εξωτερικού έχουν παρουσία στην Ελλάδα τουλάχιστον 2 χρόνια τα τελευταία 35 χρόνια της απουσίας τους... Θα χρειάζεται να προσκομίζουν δημόσια έγγραφα. Από απολυτήριο σχολείου, από ασφαλιστικό οργανισμό, από την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας και άλλα... Ένας πολύ μεγάλος αριθμός έχει έρθει στην Ελλάδα, είτε για να σπουδάσει, είτε για να εργαστεί, είτε για να κάνει στρατιωτική εργασία», σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ''ράδιο ΘΕΜΑ 104,6''...» (23 Οκτ. '19)
Το ερώτημα: Μήπως θα πρέπει στην χώρα της ''φαιδράς πορτοκαλέας'', πριν αναλάβουν αξιώματα σε κυβερνήσεις, να ελέγχονται από ανεξάρτητη επιτροπή... ψυχολόγων-ψυχίατρων;;;
Το ερώτημα είναι εύλογο, επειδή, γιά τον υπουργό:
- 'Οσοι βρέθηκαν στο εξωτερικό γιά σπουδές, επέστρεψαν (''ένας πολύ μεγάλος αριθμός'' από αυτούς) στην Ελλάδα γιά να... σπουδάσουν ή γιά να... εργαστούν!!!
- 'Οσοι έφυγαν ως μετανάστες, γύρισαν (''ένας πολύ μεγάλος αριθμός'' από αυτούς) στην Ελλάδα γιά να... εργαστούν ή γιά να... σπουδάσουν!!!
Τι άλλες ΒΛΑΚΕΙΕΣ θα πει δημόσια, γιά να μας θυμίζει ότι στο σάπιο-διεφθαρμένο κράτος των ασοβάρευτων δεν αλλάζει τίποτα;;;
ΓΕΓΟΝΟΣ: Ακόμα και στην Αστόρια Ν. Υόρκης, οι ''δεξιοί'' εκφράζονται άσχημα -και δημόσια- γιά τον πρωθυπουργό και τον υφΥΠΕΞ, που με ψευτιές, τους εξαπάτησαν (και) στο θέμα της ψήφου!!! Η κυβέρνηση ''άριστων, καλύτερων, εξυπνότερων'', πετάει και η Ομογένεια γελάει.