16.8.19

6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ.ΠΙΕΡΙΑΣ





ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    


6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ.ΠΙΕΡΙΑΣ - "ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2019" & 2η ΒΟΥΤΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ (Discovery Scuba Diving Juniors), ΜΕΛΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ
 25 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. 1994 - 2019 
Πλαταμώνας – Πιερίας, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019


      Την Κυριάκη 04 Αυγούστου,  πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Αυγούστου η 6η Συνάντηση Αυτοδυτών " ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2019" της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας).

      Η 6η Συνάντηση Αυτοδυτών "ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2019" διοργανώθηκε από το Τμήμα Αυτοδυτών (ΤΜ.ΑΥΤ.) της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας στα πλαίσια προς τιμή των 25 χρόνων από την ίδρυση της Λέσχης σε συνεργασία με το Καταδυτικό Κέντρο “ Enalios” στον Πλαταμώνα – Πιερίας με σκοπό την γνωριμία, εμπειρία και συντονισμό της Ομάδας Αυτοδυτών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας σε θέματα Αυτόνομης Κατάδησης, επίσης και μέσα από το βυθό τόνισαν οι Αυτοδύτες μας οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ.
     Στην Συνάντηση των Αυτοδυτών την πρώτη γνωριμία με την Αυτόνομη Κατάδυση είχε με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Μαρκόπουλο Αστέριο ο έχων το Καταδυτικό Κέντρο “Enalios” και Μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας, Μέλος
της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης Πυζερτσίδης Ισαάκ.
     Και στης 09 Αυγούστου ολοκληρώθηκε και η 2η ΒΟΥΤΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ (Discovery Scuba Diving Juniors) επίσης διοργανώθηκε από το ΤΜ.ΑΥΤ., όπου την πρώτη γνωριμία με την Αυτόνομη Κατάδυση στο Καταδυτικό Κέντρο “Enalios” είχαν, παιδιά μέλους της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος και Γεώργιος του Τριαντάφυλλου.
    Στο πλευρό των Αυτοδυτών παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάσης Αντώνιος και επαίνεσε το έργο των Αυτοδυτών  του ΤΜ.ΑΥΤ. της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.
    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Πιερίας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες Μικρούς - Μεγάλους και τους εύχεται καλές βουτιές.












Δ/νση Ανδριανουπόλεως 9, Κατερίνη 60100, Τηλ: 6944441067 - 6937368050 Fax : 2351033069