1.6.19

Δημήτρης Γραικός: Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης κηδεύτηκε ο 59χρονος κτηνοτρόφος Δημήτρη Γραικού, που εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του.
Κηδεύτηκε στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Γραικός, ο κτηνοτρόφος που βρέθηκε νεκρός δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται πως η σορός του και το αγροτικό του βρέθηκαν θαμμένα στην περιοχή Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πίσω από κτηνοτροφική μονάδα εμπόρου κρεάτων που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γραικού.
Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έδειξε ότι η σορός του 59χρονου έφερε αλλεπάλληλες κακώσεις από χτυπήματα τα οποία φαίνεται πως αποδείχθηκαν θανατηφόρα, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβολισμούς.
Ο συλληφθείς αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καυγά που είχαν.
Ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα της πράξης του ήταν οικονομικές με το θύμα.
pronews