6.6.19

Οι τελευταίες περίεργες μεταγραφές της Νέας Δημοκρατίας



οι τελευταίες περίεργες μεταγραφές της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα με τους: Πέτρο Τατσόπουλο, Καλυψώ Γούλα, Δημήτρη Καιρίδη, Αλέξανδρο Μαλλιά και Γρηγόρη Ψαριανό.


Πέτρος Τατσόπουλος – πέρασμα από τα κατ’ εξοχήν εθνομηδενιστικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι, παρουσιαστής της θλιβερής «ιστορικής» σειράς του ΣΚΑΙ το 2011 στην οποία επιχειρήθηκε να εξωραϊσθεί η Οθωμανική Αυτοκρατορία και όλη η Τουρκοκρατία ως μία περίοδος «ανάπτυξης»(!), αγαθών σχέσεων μεταξύ μουσουλμάνων και Χριστιανών κλπ. Στο αφιέρωμα του Αντίβαρου για την Επανάσταση θα βρείτε πλούσιο υλικό αντικρούσεων σε εκείνη την εκπομπή. Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ σε κάποιο από τα τρία τμήματα της παλαιάς Β περιφέρειας Αθηνών.


Καλυψώ Γούλα – αντιδήμαρχος επί Μπουτάρη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Μπουτάρη και σφόδρα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Υποψήφια με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.
Δημήτρης Καιρίδης – καθηγητής του Παντείου, του οποίου οι δηλώσεις κατά καιρούς τον κατατάσσουν στο εθνομηδενιστικό στρατόπεδο. Σταχυολογώ ορισμένες: «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», «το ελληνικό έθνος είναι κατασκεύασμα των τελευταίων αιώνων», «στην Ελλάδα πάσχουμε από γενοκτονολαγνία», «πρέπει να παραχωρήσουμε μέρος του Αιγαίου, εξάλλου όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί έλεγαν ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνικό». Υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.
Αλέξανδρος Μαλλιάς – πρώην πρέσβης. Έγραψε βιβλίο με τίτλο «Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία», το οποίο τυπώθηκε και εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018.  Πριν καν από το δημοψήφισμα των Σκοπίων. Το παρουσίασε στις 2 Οκτωβρίου 2018 μαζί με τον υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων της ΝΔ, κ. Κουμουτσάκο (και διάφορους άλλους), αλλά και στις 10 Ιανουαρίου 2019 μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Χατζηδάκη (και άλλους, όπως πχ τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδη). Η σπουδή για αποδοχή του ονόματος πριν από τις κυρώσεις στις δύο χώρες, πριν από το δημοψήφισμα στα Σκόπια, δηλαδή λίγες μόνο εβδομάδες, δεν μπορεί να μας οπλίζει με εμπιστοσύνη ότι ο ίδιος και η ΝΔ θα εργαστεί ούτε καν για μείωση των επιπτώσεων της Συμφωνίας, πόσο μάλλον για το ότι θα εργαστεί για την ακύρωσή της. Υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.
Γρηγόρης Ψαριανός – παράλληλη πορεία με τον Π. Τατσόπουλο από ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι. Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός ψήφισε ΠΑΡΩΝ κατά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή τον Ιανουάριο του 2019. Αυτή η ψήφος ισοδυναμεί με ΝΑΙ, διότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνει για 151 θετικές ψήφους (151-149), με το ΠΑΡΩΝ του κ. Ψαριανού έψαχνε μόνο για 150 (150-Ψαριανός-149). Ο ένας είχε βρεθεί. Οι υπόλοιποι 150 έμεναν. Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ σε κάποιο από τα τρία τμήματα της παλαιάς Β περιφέρειας Αθηνών.
Αυτές είναι οι πέντε τελευταίες μεταγραφές της ΝΔ. 
Αν καλύπτουν τους ψηφοφόρους της, με γεια τους με χαρά τους.