21.1.19

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! (ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ)!!!




Ελληνίδες!!!, Έλληνες!!!
Οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ με μερικές τσόντες επίορκων Βουλευτών, πάνε αυτή τη εβδομάδα, να ψηφίσουν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών!!!.
Εμείς όμως θα τους κατατρομάξουμε και δεν θα τους αφήσουμε με την ησυχία τους και την ηρεμία τους, να ψηφίσουν αυτή την προδοτική συμφωνία!!!.
Έτσι καλώ :

1) Όλα τα μέλη όλων των συνδικάτων (ΓΕΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, κ.λ.π), την ημέρα αυτής της εβδομάδας, που η ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών, έλθει προς ψήφιση στη Βουλή, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μας δείξουν τον Πατριωτισμό τους και να κηρύξουν 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (για τη Μακεδονία μας)!!!.
2) Όλα τα μέλη όλων των Εμπορικών Συλλόγων όλης της Ελλάδας την ίδια ημέρα να κηρύξουν ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στο χώρο τους (για τη Μακεδονία μας) και όλοι οι καταστηματάρχες να υπακούσουν στους Συλλόγους τους και ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ!!!
3) Όλοι οι ηρωΪκοί Αγρότες μας, με τα τρακτέρ να βγουν στους δρόμους (για τη Μακεδονία μας), την ημέρα που η προδοτική συμφωνία έλθει προς ψήφιση στη Βουλή!!!
4) Οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Κυριακής (20/1/2019), να οργανώσουν βραδινό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ώρα 8 μ.μ , το βράδυ αυτής της εβδομάδας, που η εμετική συμφωνία των Πρεσπών, θα ψηφιστεί στη Βουλή. Και αυτό Το Συλλαλητήριο να είναι Το Συλλαλητήριο όλων των Συλλαλητηρίων με εκατομμύρια Έλληνες να βρεθούνε στο Σύνταγμα (Αθηναίοι και μη), και να πούμε στους Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν μπορούν να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τη Μακεδονία μας, με τόσο εύκολο και εγκληματικό τρόπο, περιφρονώντας την Ιστορία και την αλήθεια!.
Ελληνίδες!!!, Έλληνες!!!
Εάν σε αυτό ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, που επιχειρεί να κάνει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με μια τσόντα Βουλευτών, μείνουμε αδρανείς και συμπεριφερθούμε σαν "κότες" και μας πάρουν τη Μακεδονία μας, τότε να περιμένετε και άλλα πολλά δεινά να συμβούν στην Πατρίδα μας!!!
Θα μας πάρουν την Θράκη μας, θα μας πάρουν το μισό Αιγαίο και τα νησιά μας, βλέποντας ότι εμείς οι Έλληνες στη περίπτωση ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, δεν αντιδρούμε και μένουμε απαθείς, μη έχοντες καμία σχέση με το ένδοξο παρελθόν μας!!!
Γι'αυτό, Αδέλφια μου, Έλληνες και Ελληνίδες, αυτή τη πολύ κρίσιμη στιγμή για τη Πατρίδα μας, ας δείξουμε ότι είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, των ενδόξων Προγόνων μας και κανείς μας, να μη μείνει αδρανείς και αδιάφορος. τη κρίσιμη αυτή μέρα, το κρίσιμο αυτό βράδυ, που η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα ψηφίζετε στη Βουλή!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!


Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

(Ένας Έλληνας, που αγαπάει την Πατρίδα του, μέχρι αυτοθυσίας)

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΜΑΣ :
Να πάρουμε λουλούδια μυρωδάτα να τους ραίνουμε μήπως και κάνουν τη "χάρη" και καταδεχθούν να ατενίσουν και να ακροασθούν τον Ελληνικό Λαό και τη φωνή του!!!
-Το άρθρο 120 του Συντάγματος επιβάλλεται όπως το ίδιο ορίζει.
Juan