20.12.18

Νέες παραβιάσεις της τουρκικής Αεροπορίας - Πέταξαν πάνω από τα ελληνικά εδάφη που επισκέφτηκε ο Π.Καμμένος


Προσωπικά είναι τα μηνύματα που στέλνει η Άγκυρα σήμερα στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και έτσι η ΤΗΚ (τουρκική Αεροπορία) πραγματοποίησε νέες υπερπτήσεις στις Οινούσσες πριν από λίγο και μαζί με τις πρωινές στο σύμπλεγμα της Μεγίστης τα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τα εδάφη τα οποία επισκέφτηκε ο Έλληνας υπουργός.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

THN ΠEMΠTH 20 ΔEKEMBPIOY 2018 ΣXHMATIΣMOΣ 2 TOYPKIKΩN MAXHTIKΩN F-16 EIΣHΛΘE ΣTIΣ 10:43 ΣTO FIR AΘHNΩN KAI EKTEΛEΣE YΠEPΠTHΣEIΣ ΩΣ AKOΛOYΘΩΣ: 
-THN 10:43, 10:48 KAI 10:59  ANΩΘEN N. OINOYΣΩN ΣTA 25.000FT.
-THN 10:51 1 F-16 ANΩΘEN N. OINOYΣΩN ΣTA 25.000FT KAI 1 F-16 ANΩΘEN N. ΠANAΓIA ΣTA 25.000FT. 
O TOYPKIKOΣ ΣXHMATIΣMOΣ EΞHΛΘE TOY FIR AΘHNΩN ΣTIΣ 11:00
O Π.Καμμένος απάντησε στις νέες τουρκικές προκλήσεις πριν από λίγο στο twitter
Ο Πάνος Καμμένος έγραψε πως οι πιλότοι της ΠΑ αναχαιτίζουν αποτελεσματικά  τους Τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες.
Συγκεκριμένα ο ΥΠΕΘΑ έγραψε «Η ΤΠΚ του Πολεμικού μας Ναυτικού ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα μαζί με τους άλλους υπερασπιστές του Αιγαίου της ΔΑΝ Μεγίστης δένουν με τους Ακρίτες του μαγευτικού Καστελόριζου. Σήμερα  όπως κάθε ημέρα οι πιλότοι της ΠΑ αναχαιτίζουν αποτελεσματικά  τους τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες».
Την ανάρτηση συνόδευε και ένα βίντεο μέσα από το ελικόπτερο.

Η ΤΠΚ του Πολεμικού μας Ναυτικού ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα μαζί με τους άλλους υπερασπιστές του Αιγαίου της ΔΑΝ Μεγίστης δένουν με τους Ακρίτες του μαγευτικού Καστελόριζου. Σήμερα όπως κάθε ημέρα οι πιλότοι της ΠΑ αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες
pronews