4.11.18

Ο Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για “ληστές που θέλουν να αρπάξουν ότι δικαιούται η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο”. Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον Ελεύθερο Τύπο και τον ΣΚΑΙ,μιλώντας στην τελετή παράδοσης της 3ης τουρκικής ναυπήγησης κορβέτας στο τουρκικό ναυτικό, ο Ερντογάν είπε:

Ο Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για “ληστές που θέλουν να αρπάξουν ότι δικαιούται η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο”.
Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για τον Ελεύθερο Τύπο και τον ΣΚΑΙ,μιλώντας στην τελετή παράδοσης της 3ης τουρκικής ναυπήγησης κορβέτας στο τουρκικό ναυτικό, ο Ερντογάν είπε:

«Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο τις προσπάθειες καταπάτησης των δικαιωμάτων του φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο που δικαιούται η Τουρκία και η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».
Όσοι νομίζουν πως στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο θα μπορέσουν να κάνουν βήματα χωρίς την Τουρκία ήδη έχουν καταλάβει το πόσο λάθος κάνουν.
Όπως εμείς δώσαμε το μάθημα στους τρομοκράτες στη Συρία με τον ίδιο τρόπο δεν θα αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο στους ληστές των θαλασσών», δήλωσε.
Έχει θράσος ο πρόεδρος της χώρας των Γενοκτονιών να παραδίδει μαθήματα νομιμότητας. Αλλά το θράσος δεν έλειψε ποτέ από την Τουρκία. Προς το παρόν μάλλον προσπαθεί να καταπιεί το γεγονός ότι η Exxon Mobil ξεκινά γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ ,χωρίς να τον ρωτήσει.
militaire