17.8.18

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

.

Μεσημβρινές ώρες χθες (16-08-2018), δύο νεαροί αλλοδαποί αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στην περιοχή του Πλαγιαρίου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και επιχείρησαν να διαφύγουν με δύο ποδήλατα, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προαναφερόμενα ποδήλατα, τα είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Επανομής.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και ένα πορτοφόλι.




Συνελήφθησαν χθες (16-08-2018) στις περιοχές Χαριλάου και κέντρου πόλης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 19 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν συνολικά (332) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (21) συσκευασίες καπνού.
Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, εντοπίσθηκαν (2) σακούλες που περιείχαν συνολικά (330) πακέτα τσιγάρα και (5) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.



Αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., «Ζ» και Ο.Π.Κ.Ε. κατά το τελευταίο 24ωρο συνέλαβαν συνολικά 6 άτομα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και περιμετρικά του Α.Π.Θ.