9.6.17

Νεκρός 10χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο αγοράκι το πρωί της Πέμπτης, στο 6ο δημοτικό σχολείο στο Μενίδι.


Ο 10χρονος, λιποθύμησε και χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 23:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.
 Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα ή αν κάτι παθολογικό οδήγησε στην κατάρρευση του παιδιού.
«Είχαμε μια γιορτούλα και όλοι καμαρώναμε και έγινε αυτό το συμβάν. Έπεσε κάτω το παιδί, ζαλίστηκε και έπεσε. Η μαμά του είναι αξιοπρεπέστατη κυρία και δασκάλα στο σχολείο.
Εγώ άκουσα τον θόρυβο, έπεσε το παιδάκι και ήρθε το ασθενοφόρο και το πήρε, ευτυχώς ήρθε γρήγορα. Το πήραν με την αστυνομία μαζί το συνοδεύσανε και σήμερα μάθαμε πως "έφυγε" το παιδάκι. Πέμπτη δημοτικού πήγαινε το παιδάκι. Εκεί ήταν όλοι οι δάσκαλοι και η μητέρα του», δήλωσε συγγενής μαθητή οπού βρισκόταν στην εκδήλωση.
«Έπεσε με την πλάτη το παιδί και αιμορραγούσε. Το συνεφέραμε και πήρα δέκα τηλέφωνα εγώ την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, μας είπαν έρχεται έκανε 25 λεπτά να έρθει. Δεν υπήρχε γιατρός, πέρυσι είχαμε γιατί βάλαμε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Είχε πολύ αίμα, είμαι 45 χρονών τέτοιο συμβάν δεν έχω ξαναδεί. Τα πιο πολλά παιδάκια κλαίγανε», ανέφερε συγγενής μία μαθήτριας στο σχολείο που έγινε το περιστατικό.


http://www.koutipandoras.gr/