15.10.16

Τα φώτα σε 'Στάμφορντ' και 'Σάν Πάολο'


Ποιούς ευνόησε και ποιούς όχι η διακοπή;

Η διακοπή των συλλογικών πρωταθλημάτων σε τέτοιες περιόδους σε κάποιες ομάδες κάνει πάρα πολύ καλό. Ωστόσο, για άλλες, που απαρτίζονται κυρίως από διεθνείς παίχτες, αποτελεί πλήγμα. Σκεφτείτε δηλαδή με πόσους παίχτες έκανε προπόνηση αυτές τις μέρες η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ παραδείγματος χάρη. Αυτό σημαίνει κατ' εμέ ότι ενδέχεται να δούμε μεγάλες εκπλήξεις σε αυτήν την αγωνιστική και καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη αυτόν τον παράγοντα πριν από τα προγνωστικά μας.


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως συνήθως, πέφτει στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ματς της ημέρας είναι αυτό που ξεκινάει και το πρόγραμμα. Η Τσέλσι, έχοντας επανέλθει στις νίκες μετά τη μικρή κοιλιά της, υποδέχεται στο Λονδίνο τη Λέστερ που εκτός έδρας μέχρι σήμερα έχει 0-0-3. Στα απογευματινά ματς η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Έβερτον η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η φορμαρισμένη Άρσεναλ την Σουόνσι που ακροβατεί μεταξύ της σωτηρίας και του υποβιβασμού. Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ, Μπόρνμουθ - Χαλ, Στόουκ - Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ τα υπόλοιπα της ημέρας.


Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην "πλατεία". Ο Πανιώνιος είναι καθ' όλα έτοιμος να υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον ισόβαθμο Ολυμπιακό, που θέλει έστω και προσωρινά να ξαναβρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αστέρας έχοντας κάνει το χειρότερό του ξεκίνημα από τότε που παίζει στην κατηγορία (0-0-4) θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στην Τρίπολη κόντρα στον αήττητο Πλατανιά (2-2-0). Το Παναιτωλικός - Κέρκυρα ανοίγει το ελληνικό πρόγραμμα το μεσημέρι στις 16:00.


Η 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο κρύβει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Η 2η Νάπολι κονταροχτυπιέται με την 3η Ρόμα με τη διαφορά τους να βρίσκεται στον πόντο και ενδέχεται να δούμε αρκετά γκολ. Σέντρα έχουμε στις 16:00 στο "Σαν Πάολο" και όσοι πιστοί συντονιστείτε στο chat της σελίδας μας για live bet στο συγκεκριμένο ματς. Η Γιουβέντους πάει για άλλον έναν τίτλο χωρίς αντίπαλο φέτος και φιλοξενεί στο Τορίνο την Ουντινέζε. Αρκετά πιο αδιάφορο το Πεσκάρα - Σαμπντόρια.


Και οι 3 μεγάλες της Ισπανίας παίζουν απόψε μιας και την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί Τσάμπιονς Λιγκ. Το πιο δύσκολο έργο το έχει η Ρεάλ που πηγαίνει στην αφιλόξενη έδρα της Μπέτις. Η Μπαρτσελόνα υποδεχόμενη τη Λα Κορούνια θα κοιτάξει να συνέλθει από την 4άρα της Θέλτα, ενώ η Ατλέτικο λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να "καθαρίσει" στην Μαδρίτη τη Γρανάδα. Το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι το Λεγκανές - Σεβίλλη στις 14:00.


Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έκανε ήδη την πρώτη της γκέλα με την Κολωνία και σήμερα έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της αήττητης εντός Άιντραχτ Φρανκούρτης. Η Σάλκε έκανε σεφτέ με την πρώτη της νίκη στην 6η αγωνιστική και σήμερα παίζει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, ενώ η Λεβερκούζεν ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ κι απόψε πάει στην έδρα της πολύ προβληματικής Βέρντερ Βρέμης. Γκλάντμπαχ - Αμβούργο, Κολωνία - Ίνγκολσταντ, Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ τα υπόλοιπα παιχνίδια.


Η Παρί μάλλον βρίσκεται σε κρίση μετά την αποχώρηση του Ζλάταν, αφού μετά το πέρας 8 αγωνιστικών είναι 3η στην βαθμολογία του Σαμπιονά και σήμερα πρέπει να περάσει από την έδρα της ουραγού Νανσί. Κατά τα άλλα παίζουν μόνο μικρομεσαίοι: Γκινκάμπ - Λιλ, Λοριάν - Ναντ, Μονπελιέ - Καέν, Μπαστιά - Ανζέ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.