12.8.16

Πέντε άνθρωποι που στράφηκαν κατά της Χ.Κλίντον πέθαναν μυστηριωδώς - Θεωρίες συνωμοσίας ή... είναι πολλά τα λεφτά;


ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ FBI !

Πέντε άνθρωποι, οι οποίοι θα προέβαιναν σε ένορκες καταθέσεις παρουσιάζοντας αποκαλυπτικά στοιχεία σε βάρος της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ή που μίλησαν στα ΜΜΕ εναντίον της, σκοτώθηκαν μυστηριωδώς ή αυτοκτόνησαν υπό πολύ περίεργες συνθήκες τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Το γεγονός αυτό κάνει πολλούς να αναρωτιούνται, είναι τυχαίο;

Απάντηση κανείς δεν μπορεί να δώσει, αλλά οι συγκυρίες είναι πολύ ύποπτες με ορισμένους να μιλούν για νεκρούς που “αφήνει πίσω της” η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον με στόχο τη νίκη. Τα στοιχεία που παρατίθενται για τους πέντε αυτούς ανθρώπους μπορούν να οδηγήσουν τον καθένα στα δικά του συμπεράσματα.
Shawn Lucas: Πρόκειται για έναν υποστηρικτής του Sanders ο οποίος βοήθησε να αποκαλυφθεί η διακίνηση του 50% των ψήφων που είχαν πάει από τον Sanders στο DNC. Η απάτη έχει αποδειχθεί, γεγονός που εξοργίζει εκατομμύρια Δημοκρατικούς που ψήφισαν για τον Sanders στο DNC και έχουν υποσχεθεί να μην ψηφίσουν για την Κλίντον κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. Είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις. Ο Shawn Lucas πέθανε όμως μυστηριωδώς στις 2 Αυγούστου.
Victor Thorn: Πρόκειται για έναν συγγραφέα που έγραψε όχι και τόσο ωραία πράγματα για την Χίλαρι Κλίντον. Χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2016. Τιμωρημένος για την πεζογραφία του;
Seth Conrad Rich: Μέλος που εργαζόταν στο Δημοκρατικό Κόμμα, ηλικίας 27 ετών, πέθανε στο δρόμο ενώ πήγαινε στα γραφεία του FBI να καταθέσει στοιχεία και να κάνει αποκαλύψεις σε βάρος την Χίλαρι Κλίντον. Δολοφονήθηκε στις 8 Ιουλίου 2016.
John Ashe: Επίσημο μέλος των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος είχε ραντεβού με το FBI για να καταθέσει εναντίον της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος. Τον πλάκωσαν τα βάρη που έκανε στον λαιμό και βρήκε ακαριαίο θάνατο στις 22 Ιουνίου του 2016.
Mike Flynn: (Big Government Editor for Breitbart News). Το τελευταίο άρθρο του MikeFlynn κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα του θανάτου του, και τιτλοφορούσε: «Τα λεφτά των Κλίντον: Οι Bill και Hillary δημιούργησαν το δικό τους κινεζικό Ίδρυμα για τους εαυτούς τους το 2014». Πέθανε στις 23 Ιουνίου 2016, άγνωστο πως.
Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το παιχνίδι των αμερικανικών εκλογών και τα συμφέροντα είναι τόσα μεγάλα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει απολύτως τίποτα.