9.2.16

Το τίμημα του να αγαπάς και να προσπαθείς να βοηθήσεις την Πατρίδα σου, είναι βαρύ - Μεταξύ άλλων, σε λοιδωρούν οι άχρηστοι και οι επιβουλείς της Πατρίδας



Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Προειδοποιήσαμε για τον κίνδυνο που συνιστά για ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας μας η διακυβέρνηση της χώρας από τους ανίδρωτους, ανεύθυνους καταληψίες και τους ιδεοληπτικούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Μας λοιδώρησαν.
Προειδοποιήσαμε από τις 17 Φεβρουαρίου του 2015 ότι ο Βαρουφάκης είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντα της πατρίδας μας και προτείναμε να αναλάβει τη διαπραγμάτευση ο κ. Δραγασάκης.

Μας λοιδώρησαν.
Προειδοποιήσαμε από τα μέσα Μαΐου ότι ανίδρωτοι ανεύθυνοι τέως καταληψίες ρίχουν τη χώρα στα βράχια.
Μας λοιδώρησαν.
Προειδοποιήσαμε έγκαιρα ότι η πολιτική που ακολουθεί στο προσφυγικό-μεταναστευτικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, καθιστά τη χώρα ελκυστική στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και ότι θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή.
Μας λοιδώρησαν.
Προειδοποιήσαμε έγκαιρα ότι θα έλθει παράνομα ο Οτζαλάν στην Ελλάδα και ότι θα πρέπει να έχουμε έτοιμο εκ των προτέρων ένα κύριο και ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη διαχείριση μιας τέτοιας κρίσης.
Δεν μας έλαβαν καν υπ' όψιν.
Προειδοποιήσαμε ότι η παράδοση Οτζαλάν στους Τούρκους, με εμπλοκή της Ελλάδας, θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στα εθνικά μας συμφέροντα.
Δεν μας έλαβαν καν υπ' όψιν.
Αντισταθήκαμε στην παράδοση του Οτζαλάν στους Τούρκους, για να υπερασπιστούμε πέραν των δικαιωμάτων του Άπο και του λαού του, την τιμή και τα συμφέροντα της Ελλάδας..
Όχι μόνο λοιδωρηθήκαμε, όχι μόνο κινδυνέψαμε να εξοντωθούμε ηθικά, αλλά κινδύνεψε και η ίδια η ζωή μας από εκείνους που έγραψαν τα συμφέροντα της Πατρίδας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Προειδόποιήσαμε έγκαιρα, εδώ και δεκαετίες, με επίσημες εκθέσεις και με άρθρα, για την πορεία του Κουρδικού.
Λοιδωρηθήκαμε από παράγοντες του ελληνικού κράτους και από διάφορους αναλυτές της πλημμύρας και των μυστικών κονδυλίων για "κουρδολαγνεία"...
Τώρα, οι εξελίξεις μας δικαιώνουν σε όλα.
Όχι, δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση που οι εξελίξεις και στα εσωτερικά και στα εξωτερικά ζητήματα μας δικαιώνουν.
Η γεύση αυτής της "επιτυχίας" είναι πικρή, γιατί οι κύκλοι που καταστρέφουν την πατρίδα συνεχ.ίζουν να είναι κυρίαρχοι και γιατί αποδεικνύεται αυτό που έχει επικρατήσει από της ίδρυσης του ελλαδικού κράτους, ότι δηλαδή "κανείς από όσους προσπάθησαν να υπηρετήσουν και βοηθήσουν την Πατρίδα, δεν έμεινε ατιμώρητος".
Τελικά, είναι μια τεράστια πρόκληση να αλλάξουμε ακριβώς αυτό.
Δηλαδή, να επιβραβεύονται αντί να τιμωρούνται όσοι προσπαθούν να βοηθήσουν την Πατρίδα.
Αν το πετύχουμε αυτό, θα επελευθερώσουμε τεράστιες εθνικές δυνάμεις και οδηγήσουμε την Πατρίδα στο δρόμο της δικαίωσης και της επιτυχίας.

Σάββας Καλεντερίδης