23.4.15

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου- Ένας νεκρός, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (εικόνες) (upd)

ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ 
Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας με πολλαπλά εγκαύματα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, το οποίο μάλιστα συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μέσα στο οποίο διέμεναν αλλοδαποί πιθανότατα λαθρομετανάστες, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν κάποιες εργασίες, προκάλεσαν πιθανόν άθελά τους τη φωτιά.
Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με 10 οχήματα και δεκάδες άνδρες αυτή την στιγμή, να επιχειρούν στο σημείο, στο οποίο βρίσκεται επί τόπου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
Η Πυροσβεστική εκφράζει ανησυχίες πως ίσως εντός του εργοστασίου ανακαλύψουν και άλλους νεκρούς.

Fwtia4.jpg
Fwtia3.jpg
Fwtia.jpg
----------------------------------------------------------
Συναγερμός στο Βόλο καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό, έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι πρώτες εικόνες από τον χώρο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής, όπου βρίσκεται σύσσωμη η δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ φθάνουν ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο, όπου γινόταν εργασίες και ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου όταν έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό εργοστάσιο υπήρχαν άνθρωποι.
Ήδη το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι εγκλωβισμένοι στο κτίριο που καίγεται.
Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με δεκάδες άνδρες και 10 οχήματα αυτή την στιγμή. Μάλιστα η ανησυχία είναι έντονη καθώς το εργοστάσια συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.
Το σύννεφο του μαύρου καπνού που προκλήθηκε από φωτιά έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, το οποίο μάλιστα συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.
Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη με δέκα οχήματα και δεκάδες άνδρες αυτή τη στιγμή να επιχειρούν στο σημείο.
Την ίδια ώρα, τοπικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για νεκρούς κάτι που δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν η Πυροσβεστική.
defencenet.gr