17.4.14

Νίκος Νικολόπουλος: «Κάποιοι θεωρούν αδίκημα την ελεύθερη διακίνησης ιδεών μέσω φυλλαδίων στον δημόσιο δρόμο»

·         Γραφείο Αντιπροέδρου

Χθες, 16-4-2014, μέλη του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» εφοδιασμένα με έντυπο προεκλογικό υλικό  του κόμματος μετέβησαν στα διόδια Ελευσίνας προκειμένου να διακινήσουν τις θέσεις του κόμματος για τις ερχόμενες εκλογές.
Αυτό μάλλον προκάλεσε πανικό  στη μνημονιακή κυβέρνηση και στην εταιρία «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ», που αντί να κατασκευάζει τους πλειστάκις πληρωμένους δρόμος  από τον ελληνικού λαό, αποψιλώνει συχνά – πυκνά το χορτάρι εκατέρωθεν των οδοστρωμάτων  και  από σήμερα παρακωλύει με αντιδημοκρατικό τρόπο τη διακίνηση των ιδεών ενός δημοκρατικού κόμματος. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους της εταιρίας, η εταιρία  απαγορεύει  εν γένει  τη διανομή φυλλαδίων επί του παραχωρηθέντος σε αυτήν  για εμπορική - κερδοσκοπική εκμετάλλευση  ανωμάλου και κακότεχνου οδοστρώματος που έχει ποτιστεί με το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων.

Ο αντιπρόεδρος του νέου Κόμματος «ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον λαό» και ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην κ. Εισαγγελέα και εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου μεταξύ άλλων δήλωσε στα ΜΜΕ: 
«Η  «τυπολατρία» των υπευθύνων της εταιρίας – η οποία αντίκειται στο σύνταγμα- , εφαρμόστηκε επιλεκτικά και τούτο τεκμαίρεται από το γεγονός ότι: η διανομή φυλλαδίων  του Ροταριανού Ομίλου, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών,  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και άλλων κρατικών και μη φορέων στον ίδιο χώρο  διενεργήθη κατά το πρόσφατο παρελθόν πάντα  απρόσκοπτα.
Κατόπιν επικοινωνίας μας με τους προϊστάμενους τους καταλάβαμε ότι θεωρούν αδίκημα  την ελεύθερη διακίνησης ιδεών μέσω φυλλαδίων στον δημόσιο δρόμο που αυτοί εκμεταλλεύονται. Δικαίωμα διακίνησης ιδεών θα πρέπει να έχουν μόνο όσοι έχουν την σύμφωνη γνώμη του MEGAεργολάβου και των επιχορηγουμένων από τα κάθε λογής συμφέροντα «Ανεξάρτητων» νταβατζήδων.

Όπως προκύπτει υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση τις διακίνησης των απόψεων μέσω φυλλαδίων.
Μετά τον αποκλεισμό μας  από τα «βοθροκάναλα» της διαπλοκής, σήμερα μας αποκλείουν και από τους δρόμους……
Εξαθλιώνουν έναν ολόκληρο λαό. «Κρατάνε φανάρι» σε όσους ξεπουλούν στα ξένα αρπακτικά την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Διέλυσαν και διαλύουν καθετί που σηματοδοτεί την ουσία ενός εθνικά ανεξάρτητου κράτους. Θέλουν να σύρουν σκλάβο και χωρίς πατρίδα ένα περήφανο λαό. Στήνουν δημοσκοπήσεις με ποσοστά ανύπαρκτα και κόμματα φαντάσματα (ελιές, ποτάμια κ.α.) οι κομπιναδόροι του μιντιακού συστήματος που εντελώς συμπτωματικά κάνουν δουλειές με τους το «κουβέρνο».
Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό τους. Γνωρίζουν ότι το οστικό κύμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ εξαπλούται  σε όλη την επικράτεια και αυτό τους τρομάζει.  Η ώρα της πολιτικής και επιχειρηματικής εξαέρωσης τους  είναι κοντά. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς το αυταπόδεικτο. Φτάνει πια.
Ξεπέρασαν, προ πολλού, τα όρια του πολιτικού εγκλήματος.. Είναι πλέον υπεύθυνοι για εγκλήματα του ποινικού κώδικα. Εμείς θα παραμείνουμε εδώ .Μάχιμοι, ανατρεπτικοί. Με σφρίγος, τόλμη και αποφασιστικότητα. Μα προπαντός με μια απέραντη αγάπη για την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.


ΥΓ 1: Εσείς κύριοι της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής πρέπει να γνωρίζετε:  Το βεληνεκές του οστικού κύματος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεν επιδέχεται τεχνητής συρρίκνωσης μέσα από χαλκευμένες έρευνες κοινής γνώμης .



ΥΓ 2 : Εσείς κύριοι της κατασκευαστικής  και μιντιακής  διαπλοκής πρέπει να γνωρίζετε : Την επομένη μέρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ τα «βορθοκάναλα» σας και τα ληστο-διόδια  σας θα  ξηλωθούν .