23.10.11

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Συλλήψεις για ληστεία 
Εντοπίστηκαν  και συνελήφθησαν την 21-10-2011, στην περιοχή της Τριανδρίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 65 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για«Ληστεία». 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες τα μεσάνυχτα της 19-10-2011, πλησίασαν στην ανωτέρω περιοχή 61χρονο αλλοδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 40 Ευρώ, τραυματίζοντας τον ελαφρά. 
__________________________________________________________________________________



  1. Συνελήφθησαν  βραδινές ώρες της 21-10-2011, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο 16χρονοι (ημεδαπός και αλλοδαπός),σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Κλοπή κατά συναυτουργία».

 Ειδικότερα, οι ανωτέρω αφαίρεσαν και τοποθέτησαν σε σχολική τσάντα που έφεραν μαζί τους, ρουχισμό από κατάστημα ενδυμάτων, κόβοντας τις ειδικές αντικλεπτικές ταινίες.
    Από την  αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες δρώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν νωρίτερα είδη ένδυσης, από 2 επιπλέον καταστήματα στο κέντρο της πόλης. 
__________________________________________________________________________________


  1. Περιπολούντες αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας  Πολίχνης-Ευκαρπίας  εντόπισαν, βραδινές ώρες της 21-10-2011 στην περιοχή της Ευκαρπίας, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 26 και 30 ετών, να κινούνται ύποπτα με αυτοκίνητο περιμετρικά διαμερίσματος της περιοχής.

    Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι, 1 στιλέτο, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και κλειδιών θυρών οικιών.  
    Οι ανωτέρω  συνελήφθησαν με την κατηγορία της  παράβασης του Νόμου «Περί Όπλων», ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.