Ευρωπαϊκό φρενοκομείο! Ο Αρχηγός των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάνεων λέει στους πολίτες ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να χάσουν τα παιδιά τους σε πόλεμο με τη Ρωσία!
Μιλώντας τστο ετήσιο συνέδριο των Γάλλων δημάρχων στο Παρίσι, ο στρατηγός Φάμπιαν Μαντόν κάλεσε τους τοπικούς αξιωματούχους να προετοιμάσουν τους πολίτες ότι ίσως χρειαστεί «να αποδεχθούν τον πόνο για να προστατεύσουμε αυτό που είμαστε».
«Έχουμε όλη τη γνώση, όλη την οικονομική και δημογραφική δύναμη για να αποτρέψουμε το καθεστώς της Μόσχας από το να δοκιμάσει την τύχη του περαιτέρω», είπε ο Μαντόν
Προειδοποίησε ότι αν η Γαλλία «δεν είναι προετοιμασμένη να δεχθεί ότι θα χάσει τα παιδιά της, να υποστεί οικονομική ζημία επειδή οι προτεραιότητες θα δοθούν στην αμυντική παραγωγή, τότε βρισκόμαστε σε κίνδυνο»!!!
Ο Μαντόν, είχε προειδοποιήσει ότι οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να είναι έτοιμες «σε τρία ή τέσσερα χρόνια» για ένα «σοκ» αναφορικά με τη Ρωσία.
Βέβαια για να μη στερήσουμε την πρωτιά στον Έλληνα ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια, να υπενθυμίσουμε ότι ήταν ο πρώτος που πριν από μερικές ημέρες είπε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι μπορεί να υποδέχονται φέρετρα τυλιγμένα σε σημαία!
_________________________________
Αναρτήθηκε από την Σοφία Παπανικολάου
