17.4.24

Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θα υποστείτε οδυνηρή ήττα κ. Μητσοτάκη!



Κύριε Πρωθυπουργέ!. Με την ιδιότητα του Μαθηματικού που κατέχω, όλα τα δεδομένα μου δείχνουν ότι : στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θα υποστείτε οδυνηρή ήττα!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής


Κύριε Πρωθυπουργέ!

Οδεύετε ολοταχώς, προς μια μεγάλη εκλογική ήττα, για τους παρακάτω λόγους :
1) Προσπαθήσατε με κάθε τρόπο να κουκουλώσετε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ και δεν δείξατε στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων αδελφών μας (που οι περισσότεροι απ' αυτούς ήταν νέα παιδιά), αφού ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, τον πρώην Υπουργό Μεταφορών κο Κώστα Αχ. Καραμανλή!. Αντιθέτως τον συμπεριλάβατε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις Εθνικές εκλογές του 2023, όπου εξελέγη ξανά Βουλευτής και τυγχάνει τώρα και Βουλευτικής ασυλίας και το κυριότερο τυγχάνει Υπουργικής ασυλίας (σύμφωνα με το περιβόητο νόμο περί ευθύνης Υπουργών)!
2) Τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας, της Θεσσαλίας, τους έχετε αφήσει στο έλεος του Θεού. Εις δε τους αγρότες μας και τους κτηνοτρόφους μας (που ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας) δώσατε ψίχουλα, λέγοντας τους ότι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα χρήματα, <<ξύσαμε τον πάτο του βαρελιού>> (όπως είπατε) και από την άλλη, ο Υπουργός Οικονομικών κος Χατζηδάκης, ανακοίνωσε ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ τρία (3)δισεκατομμύρια ευρώ!!!.
3) Στο έλεος του Θεού έχετε αφήσει και εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες πρώτης κατοικίας, αφού τα funs (κοράκια) κάνουν 2000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κάθε εβδομάδα, κλέβοντας έτσι τους κόπους μιας ζωής από χιλιάδες έντιμους ανθρώπους!
4) Επίσης, στο έλεος του Θεού, έχετε αφήσει (στα 5 χρόνια που κυβερνάτε), 350.000 πολύ φτωχούς συνταξιούχους να ζουν με σύνταξη μόνο 400 ευρώ, αφού. ο <<αριστερός>> κος Τσίπρας (που έφερε το 4ο μνημόνιο), τους έκοψε το ΕΚΑΣ, που ήταν 250 ευρώ το μήνα!!!.
5) Καμαρώνετε σαν γύφτικο σκεπάρνι, ότι στα 5 χρόνια που κυβερνάτε, οδηγήσατε την οικονομία σε ανοδική πορεία και ανεβάσατε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών!.
Σας διαψεύδει όμως πανηγυρικά η ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία), λέγοντας μας, τα εξής : <<Οι Έλληνες είναι οι φτωχότεροι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ και προτελευταίοι σε φτώχια μέσα ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 27 ΚΡΑΤΩΝ, με τελευταίους σε φτώχια τους Βούλγαρους>>!!!.
6) Από το 80% Ελλήνων πολιτών με μεσαία και φτωχά μηνιαία εισοδήματα (που δύσκολα βγάζουν το μήνα),ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, το μεσαίο και φτωχό εισόδημα τους, με τους ληστρικούς συντελεστές 24% και 13% του ΦΠΑ (και με την ακρίβεια να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη), σε αντίθεση με την Κύπρο που σε ορισμένα βασικά αγαθά δεν υπάρχει ΦΠΑ (0%).
7) Σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα, θα γιορτάσουμε ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΏΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ και εσείς κύριε Πρωθυπουργέ , αφήσατε ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, χωρίς να τους δώσετε (από τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ) ένα μικρό επίδομα (δώρο) Πάσχα!.
Πως λοιπόν αυτοί οι συμπαθείς χαμηλοσυνταξιούχοι, κύριε Πρωθυπουργέ, να μην σας αποδοκιμάσουν να μην σας καταμαυρίσουν στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου?
😎 Στην ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών (που τη δημόσια ασφάλεια) την είχατε ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων σας, παίρνετε κύρια Πρωθυπουργέ, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!.
9) Τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που νομοθετήσατε να επιτρέπονται στη χώρα μας (παρότι το άρθρο 16 τα απαγορεύει ρητά) δεν το κάνατε για τα παιδιά των μεσαίων και φτωχών οικογενειών που εκπροσωπούν το 80% των Ελλήνων πολίτων (γιατί αυτά τα νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώνουν δίδακτρα, αφού καλά καλά δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα), το κάνατε για τα παιδιά, των πλουσίων οικογενειών, που εκπροσωπούν το 20% των Ελλήνων πολιτών!!!.
10) Στην Παιδεία, οι μαθητές μας έχουν αγριέψει και έχει αυξηθεί η παραβατικότητα μεταξύ των ανηλίκων!.
Γιατί με τα άθεα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας και τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών κρατάτε τους μαθητές μας, μακριά από την (απείρου κάλλους και απείρου αγάπης), διδασκαλία Του Θεανθρώπου Χριστού μας!.
Και επίσης, με τα ανθελληνικά προγράμματα σπουδών σας, κρατάτε τους μαθητές μας, μακριά από την καλή εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας!.
Μόνο όταν βάλετε, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και μάθετε καλά στους μαθητές μας, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (που είναι η μητέρα όλων των γλωσσών), μόνο τότε τα παιδιά μας, οι
μαθητές μας, ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ και θα γίνουν χρηστοί πολίτες και άριστοι οικογενειάρχες!!!.
11)) Στο Αιγαίο όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάτε να διαπράξετε μια άλλη προδοσία : ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, όπως απέξω απέξω, το λέει και ο Υπουργός Εξωτερικών κος Γεραπετρίτης!.
Ήδη, κε Πρωθυπουργέ, έχετε χαρίσει την ΑΟΖ του συμπλέγματος Καστελόριζο, Ρω, Στρογγύλη, στην Τουρκία και σας το αποδεικνύω με τα παρακάτω στοιχεία :
Η Ελληνική ΑΟΖ συναντάει την Κυπριακή ΑΟΖ, όταν η νήσος Στρογγύλη έχει μεγίστη επήρεια επί της ΑΟΖ 100%. Εσείς όμως δεχτήκατε στη μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο, η Κρήτη (το μεγαλύτερο νησί μας) να έχει μερική επήρεια επί της ΑΟΖ 90%. Πως λοιπόν όταν πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ η νήσος Στρογγύλη να έχει επήρεια 100% επί της ΑΟΖ, όταν έχετε δεχθεί ότι η Κρήτη έχει επήρεια 90% επί της ΑΟΖ?. Έτσι από τώρα λέμε : ΑΝΤΙΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!.
11) Τέλος, ψηφίσατε (κόντρα στο άρθρο 21, παράγραφος 1 του Συντάγματος), μαζί με τα κόμματα : ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, το νόμο έκτρωμα, για το γάμο των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών!.
Και με το νόμο αυτό βδέλυγμα, ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων ανδρών (που κάνει έρωτα παρά φύση), το θεωρείτε ότι αποτελεί ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. εξισώνοντας το, με ένα κανονικό ζευγάρι ετερόφυλων (ενός άνδρα και μιας γυναίκας)!.
Και με τον αντισυνταγματικό αυτό νόμο, αλλοιώσατε, κύριε Πρωθυπουργέ, τον αξιακό κώδικα της Ελληνικής Κοινωνίας!.
Και το πιο επικίνδυνο?.
Με τον αντιχριστιανικό αυτό νόμο, στέλνετε μήνυμα προς τους νέους και τους λέτε : Κάντε έρωτα με όποιο τρόπο επιθυμείτε!.
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Με όλα αυτά τα πολιτικά σας ανομήματα, που παραπάνω σας καταμαρτύρησα, είμαι βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός, στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, θα σας καταψηφίσει και θα υποστείτε οδυνηρή ήττα και θα έχετε χάσει τη δεδηλωμένη του εκλογικού σώματος και θα οδηγηθείτε σε αναγκαστική παραίτηση από τη θέση του Πρωθυπουργού!!!'
Εάν συμβεί το αντίθετο, δυο πράγματα θα ισχύουν :
Ή ο Ελληνικός λαός, θα έχει παραφρονήσει ολοκληρωτικά και άμεσα χρήζει Ψυχιάτρου!.
Ή ο καλός Θεούλης, που τόσο << σας αγαπά>>, θα έχει κάνει ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!, απλώνοντας το αόρατο χέρι Του πάνω από τις κάλπες και θα έχετε τερματίσει πρώτος με διαφορά από το δεύτερο!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ