7.6.23

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΗΣ «Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α Σ» ;

 


Οι πράξεις όλων των μελών του Οικονομικού Βίου έχουν μεγάλες ή μικρές οικονομικές έως καταστροφικές συνέπειες.

Η χείριστη συνέπεια όμως είναι αυτή της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ (ΑΤ.) και όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα Πολιτικών παραλείψεων ή ενεργειών (πχ. την τραγωδία των Τεμπών [θάνατοι 60 νέων Ελληνοπαίδων (!)], υπεύθυνοι όλοι, κυριότερα, στις μακροχρόνιες ανεύθυνες παραλείψεις τους).

Το άρθρο 86 του ισχύοντος Συντάγματός μας προκαλεί το λαό μας παρέχοντας τραγική  Α τ ι μ ω ρ ι σ ί α   των Πολιτικών μας για τις όποιες κάκιστες πράξεις τους... Στην όποια πρώτη αναθεώρηση του Συντάγματος πρέπει άμεσα να καταργηθεί για τη δίκαιη ισονομία.

Τα πολιτικά παιχνίδια των εκλογικών νόμων, όπως η  απλή αναλογική, που σέρνουν το Εκλογικό Σώμα σε επαναλήψεις εκλογών (όπως η δεύτερη 25η Ιουνίου, και πιθανόν και τρίτη!) στοιχίζουν στην οικονομία της χώρας μας αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια εκάστη (η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε στοιχεία..). Πού είναι οι «πράσινοι οικολόγοι», διότι τα εκλογικά χαρτικά υπολογίσθηκαν σε 18.000 δέντρα +.. (ΒΗΜΑ 5/23).

Ο εν λόγω Εκλογικός Νόμος επελέγη από τον πρωθυπουργό «Νάρκισσο» ο οποίος τότε αναφώνησε: «Στα 40 μου έγινα πρωθυπουργός»(!), που τώρα είναι ο κύριος υπεύθυνος της τραγικής του ήττας και δε λέει να παραιτηθεί υπέρ της μορφωμένης κ. Αχτσιόγλου.. Ακόμη και ο ξένος τύπος αναφέρει ότι το «έργο» του το τελείωσε η «Εφιαλτική» απόφασή του της «Συμφωνίας Πρεσπών».. χάριν της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.. Χρεώθηκε επίσης την εκλογή του  Μουσουλμάνου Οζγκιούρ Φερχάτ εκλεκτού του και του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Η μόνη ΕΛΠΙΔΑ του λαού μας είναι η «Ανεξάρτητη» Ελλαδική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όταν «απελευθεροποιηθεί» από την εξάρτηση της

 Ελλαδικής Πολιτικής Εξουσίας.. ΑΜΗΝ





      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

____
Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο