2.6.23

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΘΕΑ «ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ»

 




Η Θεά Ατιμωρησία δεν είναι μια από τους 12 Θεούς του Ολύμπου της Ελληνικής Αρχαιότητας του Βασιλιά των Θεών ΔΙΑ που αρκούσε το θεϊκό του θράσος.

Η Ατιμωρησία άρχισε τη Βασιλεία της με την Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους και τη δολοφονία του πρώτου, τόσο άξιου Κυβερνήτη της Ελλάδος Καποδίστρια, με την απαράδεκτη μετακατοχική των προδοτών της Γερμανικής κατοχής (Γερμανοτσολιάδες) και μέχρι σήμερα.

Με μια μικρή μοναδική εξαίρεση της θανατικής καταδίκης των (6) έξι ενόχων της Μεγάλης του Έθνους Μικρασιατικής καταστροφής.

Και τώρα την 21η Μαίου 2023 που κατέβασε λίγο το θρασύτατο Ατιμωρησιακό βλέμμα της και φάνηκε λίγο το λαμπρό της και της Τακτικής Δικαιοσύνης κάνοντας σχετικά υπερήφανο το παρόν Εκλογικό Σώμα που «τιμώρησε» λίγο τον ΕΦΙΑΛΤΗ της επαίσχυντης προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών..

Στηριζόμενο (ακουμπώντας) στη Θεά Ατιμωρησία προκλητικά φωνάζοντας στην περιοχή των Πρεσπών (Φλώρινα): «ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ». Ευρισκόμενος στη σωτήρια «Αγκαλιά» της ΘΕΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ μέχρι της αποφάσεως των μελών της σχετικής επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ασφαλώς δε θα θέλουν να επωμισθούν της ενοχής το βάρος, της παραμονής στην Αρχηγία του κόμματος περισσότερο. 

Υπάρχει η ελπίδα το παρόν Εκλογικό Σώμα να φέρει σιγά σιγά τη ΔΥΣΗ της «ΘΕΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ», αρχής γενομένης και από την ψηφοφορία των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.


Ελπίδα και ευχή να πάρουν το σχετικό μήνυμα και τα άλλα Ελλαδικά κόμματα και να απέχουν του καταστροφικού εγωϊστικού ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΥ ώστε να πάρει την πρέπουσα ΘΕΣΗ της, η ΤΑΚΤΙΚΗ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ της χώρας μας και να λειτουργήσει επιτέλους το Κράτος Δικαίου σε όλους τους Τομείς..




      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


(Αναρτήθηκε απο το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)