3.7.22

Και τρίτος νεκρός από τις ένοπλες συμπλοκές στην Αθήνα- "Αλβανά " οι δράστες!!!


 
Διαβάστε σχετικά και : ΕΔΩ

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τις δύο ένοπλες συμπλοκές που σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ σε διαδοχικά περιστατικά, στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους. Οι νεκροί από τις συγκεκριμένες συμπλοκές ανέρχονται σε τρεις, ενώ ισάριθμοι είναι και οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο τρίτος νεκρός είναι ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σημείο των πυροβολισμών, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, πρόκειται να επισκεφτεί εκ νέου, στις 12:00, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με έναν δράστη, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στους Αγίους Αναργύρους. Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ