2.1.22

Μοσχάτο: Πώς σημειώθηκε η δολοφονία – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες



Ακόμη μια εκτέλεση σημειώθηκε στη μέση του δρόμου, στο  Μοσχάτο αυτή τη φορά, με θύμα έναν 41χρονο άνδρα γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς στην οδό Ταξιαρχών.

Έπεσε νεκρός μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του

Το θύμα, όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες ήταν σεσημασμένο για κλοπές. Ο άνδρας έπεσε θύμα της επίθεσης τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του με τη σύζυγο και το παιδί του. Ειδικότερα, οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν σεσημασμένο για κλοπές. Η δολοφονία έγινε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο άνδρας έπεσε θύμα της επίθεσης τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του με τη σύζυγο και το παιδί του. Ειδικότερα, οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και στον τόπο του εγκλήματος έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Ασφάλειας. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.

https://www.ethnos.gr/