3.1.22

Το Σύνταγμα Λαχώρη και η Ελλάδα αχούρι! Άδωνις: Απαράδεκτες εικόνες (Βίντεο)

Το Πακιστάν, συμμαχική χώρα της Τουρκίας της οποίας πολεμικά αεροσκάφη πετούν με Πακιστανούς πιλότους, είναι κατά συνέπεια  ΕΧΘΡΙΚΗ χώρα της Ελλάδος. Το ερώτημα είναι: Αυτό το λεφούσι Πακιστανών  (με τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα και τις ατέλειωτες κάρτες τους) που οι "έξυπνες" κυβερνήσεις μας μάζεψαν και ανέχονται τη παραμονή τους στην Ελλάδα, σε περίπτωση πολέμου με τη Τουρκία, τι θα πράξει; Μια δυναμική Εθνική κυβέρνηση θα τους μάζευε όλους και θα τους έστελνε από εκεί που ήλθαν, αλλά αυτό με τις  "δημοκρατικές" κυβερνήσεις  μας θα ήταν "όνειρο θερινής νυκτός"!
Έκοψαν- λέει - 60 πρόστιμα στους παράνομα συγκεντρωμένους (δηλαδή όσο κοστίζουν δέκα κινητά τηλέφωνά τους)! Κάτι τρέχει στα γύφτικα! Μήπως θα τα πληρώσουν τα πρόστιμα; Μην τους είδατε και μη τους απαντήσατε! Θα τα καταχωρήσουν στο ανύπαρκτο (γι' αυτούς) TAXIS NET !!! (ποιος δουλεύει ποιόν)
Juan.


ΗΠλατεία Συντάγματος κάθε χρόνο από την εποχή που άνοιξαν τα σύνορα στις αρχές της δεκαετίας του '90 και ήλθαν στην χώρα μας τα πρώτα κύματα Αλβανών μεταναστών, μέχρι σήμερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς γεμίζει μετανάστες. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο...

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν όμως οι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την αλλαγή του χρόνου στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, όπου χιλιάδες Πακιστανοί γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου, την ώρα που οι Έλληνες τελούσαν υπό περιορισμούς και σαν να μην έφταναν αυτά απευθύνονταν με ύβρεις και κοροϊδίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού καλώντας τον να έρθει μαζί τους στο Σύνταγμα και υβρίζοντάς τον. 

Την ίδια στιγμή ο ανιψιός του πρωθυπουργού και Δήμαρχος Αθηναίων βρισκόταν στον δικό του πλανήτη διασκεδάζοντας με Σάκη Ρουβά! 

Για τις εικόνες με τους συνωστισμένους μετανάστες χωρίς προστατευτική μάσκα μίλησε το πρωί στον Ant1 o υπ. Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα».

Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι έγινε ενημέρωση τους ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Περικλής Νεάρχου πρέσβης ε.τ.

Από την άλλη πλευρά ο πρέσβης  ε.τ. κ. Περικλής Νεάρχου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προσπερνάει το παιχνίδι των εντυπώσεων και εστιάζει στην ουσία, κάνει λόγο για την "ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ" και αναλυτικά σχολιάζει: 

Οι σκηνές της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, με πρωταγωνιστές τους Πακιστανούς και αλλους παράνομους μετανάστες, έστειλαν ένα σαφές και ανησυχητικό μήνυμα για το που πάει η πόλη και η χώρα, αν δεν αφυπνισθει εγκαίρως ο Ελληνικός λαός και δεν αντιδράσει στις ολέθριες πολιτικές που εφαρμόζουν οι πολιτικοί του ιθύνοντες, υπο το πρόσχημα ΕυρωπαΙκων, ανθρωπιστικων δηθεν πολιτικών για τους πρόσφυγες.

Η πλατεία Ομονοίας έχει ηδη απο χρόνια απαξιωθεί ως χώρος παρουσίας και δραστηριότητας του Ελληνικού πληθυσμού της πρωτεύουσας.Οι επανειλημμένες προσπάθειες αναβαθμίσεως της, με τεχνικά και , υποτίθεται , αισθητικά εργα,επεσαν στο κενό, γιατί αυτά δεν μπορουν να ανττισταθμίσουν μια βασική αλλαγή που εχει συντελεσθει στο δημογραφικό και πολιτιστικό υπόβαθρο της περιοχης , με αποτέλεσμα την αλλοτρίωση της.

Η μετατροπή , στη συνέχεια , της Πλατείας Συντάγματος σε επίκεντρο δραστηριοτήτων παρανόμων μεταναστων στην Αθήνα, ιδιαίτερα των Πακιστανών , δείχνει αφ ' ενός την κλιμάκωση ενος προβλήματος, με τη συνεχή αυξηση του αριθμου των μεταναστων και αφ ' ετέρου μια περίεργη πολιτική ανοχης , που φθάνει τα ορια της ανομίας.Η πολιτική αυτή δεν εχει επιδειχθει μόνο απέναντι σε παράνομους μετανάστες.Επιδεικνύεται και απέναντι σε εγχώριες ομάδες , που λειτουργουν και δρουν με πλήρη ασυδοσία, προβάλλοντας ως δηθεν κεκτημένο δικαίωμα την παράνομη συμπεριφορά. Εμβληματικό παράδειγμα ειναι η πρόσφατη ανάκτηση , με εφοδο της Αστυνομίας , πανεπιστημιακου χώρου , που ηταν υπο " κατάληψη " επι 34 χρόνια .

Οι πρωταγωνιστές των παρανομιών αυτών , υπο την επήρεια διαφόρων θολων ιδεολογημάτων και υπο διάφορες επωνυμίες αναρχικων η " αλληλέγγυων "οργανώσεων , επιδιώκουν την προσέγγιση και τη συνεργασία με παράνομους αλλοδαπούς, στους οποίους βλέπουν ενα νέο δυναμικό και μια στρατηγική εφεδρεία για την υποτιθέμενη " παγκόσμια επανάσταση " .Η συνεργασία αυτή οδηγεί στην κατάρτιση αλλοδαπων πάνω στις μορφές και στις μεδόδους πολιτικων κινητοποιήσεων στην Ελλάδα και τους ενθαρρύνει να δρουν και να συμπεριφέρονται κατά τον ιδιο τρόπο που το κάνουν οι ομάδες και οι οργανώσεις τύπου ΚΕΕΡΦΑ των " αλληλέγγυων ¨.

Προφανως,οι Πακιστανοί και οι άλλοι αλλοδαποί που κινητοποιουνται στο Σύνταγμα για να εορτάσουν τα γενέθλια του Προφήτη Μωάμεθ η για να διαμαρτυρηθουν κατά των Ινδιων για το Κασμίρ, ενώνονται κάτω απο τη σημαία του Πακιστάν και του Ισλάμ και οχι , βεβαίως , κάτω απο τη σημαία της " παγκόσμιας επανάστασης " των αφελων Ελλήνων " αλληλέγγυων " και δηθεν ακροαριστερων συντρόφων τους.

Η παράμετρος ομως αυτή της συνεργασίας μεταξύ παρανόμων αλλοδαπων και δηθεν " αντιφασιστικών " και "αντιρατσιστικών" Ελληνικων ομάδων και οργανώσεων , που υποκινουνται, χειραγωγουνται και στηρίζονται απο την παγκοσμιοποίηση και τους διάφορους Σόρος, ειναι δευτερογενής δράση και στηρίζεται πάνω στην πρωτογενή πολιτική των υψηλά ισταμένων, που καθορίζουν τη μεταναστευτική πολιτική και το ασυλο στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα.

Εχουμε γράψει επανειλημμένα για την πολιτική των Βρυξελλων,που υποκρίνεται οτι ενεργει δηθεν στο πνευμα των ΕυρωπαΙκων αρχων και αξιων , που εχουν στον πυρήνα τους τα ανθρώπινα δικαιώματα.Στην πραγματικότητα , ενεργουν με το πνευμα της παγκοσμιοποίησης, που επιδιώκει τη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αγορας.Αντί δηλαδή να επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας ενιαίας Ευρωπαϊκης αγορας, οπως ηταν αρχικά ο διακηρυγμένος στόχος, εγινε , σιωπηρά , μετάβαση στην παγκοσμιοποίηση , η οποία χρησιμοποιει την ΕυρωπαΪκή Ενωση ως εργαλειο για τη δική της προαγωγή και επιβολή,Οποιαδήποτε αγορά προσδιορίζεται απο τρία βασικά στοιχεια: το κεφάλαιο , το εργατικό δυναμικό , περιλαμβανομένων των υπηρεσιων , και τα προϊόντα.Η ισορροπία μεταξύ κεφαλαίου και εργατικού δυναμικου συνδέεται , προφανως , με το υψος των μισθων και το βιοτικό επίπεδο.Το ανοιγμα των συνόρων και η εισβολή παράνομου εργατικου δυναμικου αλλάζει αρδην τους συσχετισμούς μεταξύ εργατικου δυναμικου και κεφαλαίου.

Οι επιπτώσεις όμως της εισβολης αυτης, στην περίπτωση που η διάστασή της ειναι μαζική ,δεν περιορίζονται μόνο στον οικονομικό τομέα. Επηρεάζουν αμεσα και καταλυτικά την εθνική , κοινωνική και πολιτιστική συνοχή και ταυτότητα κάθε χώρας και της Ευρώπης συνολικά. Για να συγκαλυφθουν οι οδυνηρες συνέπειες και να γίνει αποδεκτή από τους Ευρωπαϊκούς λαούς η αυθαίρετη δημογραφική μεταβολή , επιστρατεύονται διάφορα ιδεολογήματα, οπως , π. χ . , μια καταχρηστική εκδοχή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , που ειναι δηθεν πάνω απο εθνικές κυριαρχίες, και η περιβόητη " πολυπολιτισμική " κοινωνία.Η τελευταία παρουσιάζεται ως αναπόφευκτη δηθεν ιστορική εξέλιξη.Στην πραγματικότητα , αυτή αποτελει επιδίωξη της παγκοσμιοποίησης , η οποία βλέπει σ' αυτήν το εργαλειο για την εθνική αποδόμηση των Ευρωπαϊκων κοινωνιων και τη μετάλλαξη τους, ως απαραίτητο στάδιο και προυπόθεση για την επίτευξη της επιδιωκόμενης " παγκόσμιας διακυβερνήσεως .

Επιστρατεύονται επίσης πολιτικές παραπλανήσεως, οπως , π. χ . ,η διαβεβαίωση οτι γίνονται τελικά δεκτοί στη χώρα μόνο οι πραγματικοί πρόσφυγες , ενω ολοι οι αλλοι , που δεν πληρουν τα κριτήρια , με βάση το διεθνές δίκαιο , υπόκεινται σε απέλαση , η οποία ομως δεν πραγματοποιειται ποτέ.Συσκοτίζονται επίσης τα πραγματικά στοιχεια, που αφορουν την παράνομη μετανάστευση, μέχρι που οι πολίτες , ιδίοις ομμασι , να διαπιστώσουν τη μετάλλαξη του πληθυσμου και να μη εχουν αλλη επιλογή απο το να αποδεχθουν το τετελεσμένο γεγονός.



Η παράνομη μετανάστευση έχει , δυστυχως , εκ των πραγμάτων , και μια αλλη διάσταση , η οποία ειναι σαφως στρατηγική και γεωπολιτική.Πρωταγωνιστης σ'αυτήν ανεδείχθη η Αγκυρα του Ερντογάν , που ειδε στην παγκοσμιοποίηση και στην παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη ενα νέο οπλο.Για ν' αποσπάσει , πρωτον , χρήματα και διπλωματικά ανταλλάγματα και πλεονεκτήματα.Για να προωθήσει , δεύτερον , στρατηγικούς και γεωπολιτικούς στόχους.Η Ελλάδα εγινε, απο τη θέση της , αλλά και απο τις ανερμάτιστες , ιδεοληπτικές και αυτοκαταστροφικές πολιτικές της,το πρωτο θυμα της εργαλειοποιήσεως απο την Αγκυρα της παράνομης μεταναστεύσεως. Η Άγκυρα επιδιώκει , προφανως , τη διάσπαση της εθνικης συνοχης της Ελλάδος και την εγκατάσταση σ' αυτήν φιλικων προς την Αγκυρα Μουσουλμανικών πληθυσμών, οι οποιοι θα λειτουργουν ταυτόχρονα και ως γεωπολιτική γέφυρα για την Τουρκική παρουσία στα Βαλκάνια. Η Άγκυρα χρησιμοποιεί το όπλο της παράνομης μεταναστεύσεως για να προωθήσει και τα σχέδια της στην Κυπρο. Το νησί , κατα την πρόσφατη ιδίως περίοδο , εγινε στόχος μαζικης αποστολης παρανόμων μεταναστων , μέσω της κατεχόμενης Κύπρου. Η Κυβέρνηση , κατά το παράδειγμα των εδω ιθυνόντων , αντί να πάρει αποφασιστικά μέτρα ελέγχου , κάνει εκκλήσεις στην ΕΕ , η οποία προτάσσει, ως γνωστόν , ως κύρια πολιτική, τη μη απώθηση και το γνωστό γαΙτανάκι των ατελείωτων και ατελέσφορων διαδικασιων για τη διακρίβωση των πραγματικων προσφύγων.Η ημικατεχόμενη Κύπρος εχει ηδη το υψηλότερο ποσοστό αιτήσεων για την παροχή πολιτικου ασύλου.

Η στρατηγική μυωπία, η ανεδαφικότητα και η αβελτηρία , με την οποίαν αντιμετώπισε η Ελλάδα και κατά δεύτερο λόγο και η Κύπρος ενα πρόβλημα στρατηγικων και γεωπολιτικών διαστάσεων, επέτρεψε τη δημουργία , εκ του μη οντος , ενός νέου εθνικου προβλήματος και στην Αγκυρα να καταφέρει στην Ελλάδα ενα πληγμα γεωπολιτικης φύσεως , με την εγκατάσταση σ' αυτήν μεγάλου αριθμου φανατικων Μουσουλμάνων, φίλων μάλιστα της Αγκυρας.

Η Ευρωπαϊκή πολιτική για τη Μετανάστευση και το Ασυλο παραμένει ουσιαστικά η ιδια, σε επίπεδο Βρυξελλων , παρά τις εντονες αντιδράσεις που εχει προκαλέσει σε πολλές χωρες - μέλη.Οι χωρες του λεγόμενου Βίζενγκραντ, με πρωταγωνιστές την Ουγγαρία και την Πολωνία, απορρίπτουν , χωρίς καμιά συζήτηση , την πολιτική των Βρυξελλων και αρνουνται να δεχθουν στο εδαφός τους εστω και εναν παράνομο μετανάστη.Θεωρουν ολέθρια την πολιτική αυτή και καταγγέλλουν οτι ανοίγει το δρόμο για την αλλοτρίωση των Ευρωπαϊκων κοινωνιων και την επέλαση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Ολες σχεδον οι αλλες χωρες - μέλη εχουν εισαγάγει στη νομοθεσία τους αυστηρά μέτρα για τον ελεγχο της παράνομης μεταναστεύσεως, με πρώτη τη Δανία.Η τελευταία εκανε αποφασιστική στροφή στη μεταναστευτική της πολιτική και υιοθέτησε πολιτική μηδενικης αποδοχης αιτήσεων παροχης πολιτικου ασύλου.Απεφάσισε επίσης να παραπέμπει τις υποβαλλόμενες αιτήσεις σε συνεργαζόμενες με τη Δανία Αφρικανικές χωρες.

Μεγάλες χωρες , οπως , κατά πρωτο λόγο , η Γερμανία , που λειτουργουν ως μαγνητες μεταναστεύσεως , παραμένουν εφεκτικές απέναντι στη σημερινή Ευρωπαϊκή πολιτική ,εφόσον αυτή προνοει το κύριο βάρος του προβλήματος να το επωμίζονται οι χωρες της πρώτης υποδοχης και η ΕυρωπαΪκή Ενωση να τις συντρέχει μόνο με χρήματα.


Φαίνεται ακόμη στις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργου και της Προέδρου της Δημοκρατίας για επίλυση δηθεν του δημογραφικού προβλήματος της χώρας με τη μόνιμη εγκατάσταση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων παρανόμων μεταναστων, προερχομένων μάλιστα απο χωρες που ειναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Άγκυρας. 
Φαίνεται επίσης στην ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου Αθηναίων για το Νέο Ετος,με την οποίαν καλει τους Αθηναίους ' να δώσουν χωρο σε ολους", υπονοώντας , προφανώς , τους παράνομους μετανάστες. Οταν βλέπει κανείς τι έχει γίνει η Αθήνα, ειναι τραγικό ο Δήμαρχος της να μην εχει συνείδηση ή να μην τον ενδιαφέρει για το που παει η πόλη και η χωρα και να πλειοδοτει ακόμη σε πολιτικές παράνομης και ακατάσχετης εισβολης μεταναστων στη χώρα.
Ποιά ειναι η θέση κια η πολιτική της Ελλάδος απέναντι σ' αυτή την κατάσταση ; Η απάντηση φαίνεται στις νέες δομές φιλοξενίας παρανόμων μεταναστων, που απεφάσισε να κατασκευάσει η Κυβέρνηση , με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, στα νησιά του Ανατολικου Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τον υβριδικό και ανορθόδοξο πόλεμο των Τούρκων δουλεμπόρων.Φαίνεται στη συγκυριακή επίσκεψη στη Λέσβο του Αρχηγου της Αξιωματικης Αντιπολιτεύσεως Τσίπρα για να στηρίξει τη φιλομεταναστευτική πολιτική του κόμματος του.Φαίνεται στις Ισλαμοπόλεις, που ανεγείρονται σ' ολη τη χώρα , με τη μορφή συνοικισμων και υποτιθεμένων Κεντρων Κρατήσεως.Φαινεται στην ασύδοτη πολιτική εποικισμου της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , με ολοκληρωμένα προγράμματα μόνιμης εγκαταστάσεως μέχρι και σε απομονωμένα χωριά της Ελληνικης υπαίθρου.

Υπο τις συνθηκες αυτές , αντιλαμβάνεται κανείς τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα απο ενα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ιδιοι οι ηγέτες της , με αφθαστη ακρισία , που προσεγγίζει την αφροσύνη. Με ιδεοληπτική επίσης πολιτική και την παραγνώριση του γεγονότος οτι η χειραγωγούμενη και εργαλειοποιημένη μαζική παράνομη μετανάστευση δεν ειναι ανθρωπιστικό θέμα.Ειναι στρατηγικό και γεωπολιτικό θέμα για την Ελλάδα και θέμα εθνικης συνοχης , ταυτότητας και ασφάλειας. Με τη συνέχιση της πολιτικης αυτης και τη μη λήψη αποτελεσματικων μέτρων για τον ελεγχο της παράνομης μεταναστεύσεως και την επαναπροώθηση οσων δεν ειναι πραγματικοί πρόσφυγες, αφήνεται μια νάρκη στα θεμέλια της χώρας , που παραπέμπει σ' ενός ειδους Λιβανοποίηση.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει , δυστυχως , να γίνει παλι πρωταγωνιστής για την αντιμετώπιση και αυτου του προβλήματος. Οι πολίτες πρέπει ν' αναλάβουν πρωτοβουλία για τη δημιουργία σ' ολη τη χώρα Συντονιστικών Επιτροπών Αγώνα. Η χώρα εχει ανάγκη απο μια συγκεκριμένη εθνική πολιτική και στρατηγική, που θα εκφράζει τη θέληση των πολιτών της και του Ελληνικου λαού και οχι να υποτάσσει τη χώρα σε ξένες στρατηγικές εθνικης αποδομήσεως και μουσουλμανικου εποικισμου με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

https://www.pentapostagma.gr/