31.12.21

"Επείγον!. Προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη! "



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής




Κύριε Πρωθυπουργέ!
Η μετάλλαξη "Όμικρον", δεν αστειεύεται!. Διαδίδεται σαν αστραπή!.
Στη Γαλλία (που έχει επικρατήσει πλήρως η μετάλλαξη όμικρον) ανακοινώθηκε ότι κάθε 2 δευτερόλεπτα μολύνεται ένας Γάλλος από τη μετάλλαξη "Ο"!!!.
Ήδη και στη χώρα μας, η "Ο" επελαύνει με την ίδια ταχύτητα!.
Τις τρεις τελευταίες ημέρες, τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, είχαν μια λίαν ανησυχητική εκθετική αύξηση (1η μέρα πάνω από 9.000, τη 2η μέρα πάνω από 21.000 και τη 3η μέρα, δηλαδή χθες, πάνω από 28.000)
Και αυτή η τρομακτική εκθετική αύξηση των κρουσμάτων από την "Ο" δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει, αφού τώρα πριν δύο εβδομάδες ξεκίνησε η "Ο" στη χώρα μας!!!.
Αυτό μόνο που μπορούμε να υπολογίσουμε από τώρα, κύριε Πρωθυπουργέ είναι οι μολύνσεις που μπορούν να προκληθούν από την "Ο", στις 3 επόμενες εβδομάδες, αφού γνωρίζουμε το ρυθμό διάδοσης της "Ο" (στο ξεκίνημα της), που είναι : σε 2 δευτερόλεπτα και 1 μόλυνση από την "Ο" (στοιχείο από τη Γαλλία).
Επειδή, κ. Πρωθυπουργέ, οι 3 επόμενες εβδομάδες θα έχουν
1.814.400 δευτερόλεπτα ή 907.200 δίλεπτα (χρονικά) και επειδή όπως είπαμε ο ρυθμός μόλυνσης της "Ο" (στο ξεκίνημα της) είναι σε 1 χρονικό δίλεπτο και 1 μόλυνση από την "Ο", στα 907.200 χρονικά δίλεπτα (που έχουν οι 3 επόμενες εβδομάδες), θα έχουμε 907.200 μολύνσεις Ελλήνων πολιτών από τη μετάλλαξη "Ο"!!!. Όσες δηλαδή μολύνσεις είχαμε από όλες τις προηγούμενες μεταλλάξεις του κορωνοϊού, μέσα στα 2 προηγούμενα χρόνια, τις ίδιες περίπου μολύνσεις (907.200) θα τις έχουμε, κ. Πρωθυπουργέ, μόνο μέσα στις 3 επόμενες εβδομάδες!!!
Εκεί λοιπόν, στις 20 Ιανουαρίου του 2022, όπως δείχνουν τα Μαθηματικά μοντέλα του εξαίρετου Καθηγητή κ. Σαρηγιάννη, το Σύστημα Δημόσιας Υγείας θα κινδυνεύει να καταρρεύσει, αφού θα έχουμε 800 έως 1000 διασωληνωμένους ασθενείς και γύρω στους 100 θανάτους ημερησίως εξαιτίας της "Ο"!!!.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Με την τρομακτική αυτή επέλαση της "Ο" στη χώρα μας, στις 3 επόμενες εβδομάδες, (πρέπει να το συνειδητοποιήσετε) ότι θα μολυνθούν περίπου 907. 200 Έλληνες πολίτες από την "Ο" και εξ αυτών ένα 10% περίπου (δηλαδή : 90.720) θα είναι άνω των 60 ετών και πολλοί απ΄ αυτούς θα έχουν και υποκείμενα νοσήματα και πιθανόν να είναι και ανεμβολίαστοι, οπότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσουν τη ζωή τους!!!
Με αυτή την τεκμηριωμένη ανάλυση μου, που σας έκανα για τη μετάλλαξη "Ο", κ. Πρωθυπουργέ, αντιλαμβάνεστε ότι η "Ο", μέσα στις 3 επόμενες εβδομάδες, που θα έχουμε 1.000.000 (ένα εκατομμύριο περίπου μολύνσεις), δεν αντιμετωπίζετε επαρκώς μόνο με τα εμβόλια και με τα περιοριστικά μέτρα (στα οποία, δεν υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση)!.
Πρέπει στη φαρέτρα των μέτρων σας, κατά της "Ο", να προσθέσετε και τα αντιϊκά φάρμακα κατά του κορωνοϊού!
Και ιδιαιτέρως κ. Πρωθυπουργέ, να χρησιμοποιήσετε το χάπι της Pfizer, που είναι λίαν αποτελεσματικό κατά της ¨Ο" (όταν δοθεί έγκαιρα στον ασθενή), όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Κύριος Μπουρλάς (που είναι Έλληνας υπήκοος, ΕβραΪκής καταγωγής, γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη).
Και είναι ΕΠΕΙΓΟΝ!, κ. Πρωθυπουργέ, να αντιδράσετε άμεσα, να αντιδράσετε ΤΩΡΑ!.
Για το καλό του Ελληνικού λαού, σας το επιβάλλει το καθήκον σας, κ. Πρωθυπουργέ, να παρακάμψετε την ευρωπαϊκή Ένωση και να δώσετε ΕΝΤΟΛΗ σήμερα κιόλας στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), να δώσει κατεπείγουσα άδεια στο αντιϊκό χάπι της Pfizez, (το οποίο στην Αμερική έχει εγκριθεί, από τον αντίστοιχο Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων).
Για το καλό του Ελληνικού λαού, σας το επιβάλλει το καθήκον σας κ. Πρωθυουργέ, να επικοινωνήσετε ΤΩΡΑ!, με το Θεσσαλονικιό, Κύριο Μπουρλά, για να σας στείλει 200.000 θεραπείες για την "Ο" (κάθε θεραπεία περιλαμβάνει 5 χάπια. H Pfizer κατά δήλωση του κου Μπουρλά έχει στις αποθήκες της, 80 εκατομμύρια θεραπείες)!!!.
Για το καλό του Ελληνικού λαού, σας το επιβάλλει το καθήκον σας, κ. Πρωθυπουργέ, τις 200.000 θεραπείες να τις μοιράσετε ΑΜΕΣΑ, χωρίς καμία χρονοτριβή σε όλα τα Φαρμακεία της χώρας μας, και κάθε Έλληνας Πολίτης που ασθενήσει από κορωνοΙό (διαπιστωμένο με μοριακό τεστ) και είναι πάνω των 60 ετών ή κάτω των 60 ετών αλλά με υποκείμενο νόσημα, με συνταγή ενός Ιδιώτη Ιατρού, θα πηγαίνει σε όποιο Φαρμακείο το βολεύει και θα παίρνει τα 5 χάπια της Pfizer (ένα χάπι κάθε μέρα) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και μέσα σε 5 μέρες, θα έχει ξεμπερδέψει, κ. Πρωθυπουργέ από την "Ο".
Έτσι, χιλιάδες Έλληνες θα έχουν σωθεί από το κορωνοϊό και από την "Ο" και το Σύστημα Υγείας δεν θα πιεστεί περαιτέρω!.
Και εσείς περιχαρής, που νικήσατε την "Ο" και σώσατε τόσες χιλιάδες ζωές, προφανώς θα προκηρύξετε εκλογές και θα τις κερδίσετε με πανηγυρικό τρόπο, αφού θα είστε ο πρώτος Πρωθυπουργός από όλους τους Κυβερνήτες των χωρών της Υφηλίου, που κατανίκησε τον κορωνοΙό και τη μετάλλαξη "Όμικρον"!!!
Αντιθέτως κ. Πρωθυπουργέ, εάν δεν χρησιμοποιήσετε με κατεπείγοντα τρόπο, το αποτελεσματικό χάπι της Pfizer κατά του κορωνοϊού και όπως παραπάνω σας περιέγραψα, η μετάλλαξη "Ο", ανενόχλητη με την ταχύτητα που τρέχει, θα επισκεφθεί όλα τα Ελληνικά νοικοκυριά και θα μολύνει όλους τους Έλληνες και έτσι θα έχει τελειώσει την αποστολή της (αφού βέβαια θα έχουμε μια άλλη εκατόμβη θανάτων από τη μετάλλαξη "Ο") και ο κορωνοϊος σαν ιός θα υπάρχει σε ενδημική μορφή, για αρκετά χρόνια και θα αντιμετωπίζετε πολύ εύκολα με ένα εμβόλιο ετησίως ή με ένα αντιϊκό χάπι, εάν ασθενήσουμε από κορωνοϊό!
Εσείς, όμως κ. Πρωθυπουργέ, θα έχετε χάσει το τιμόνι, της ομορφότερης και ενδοξότερης χώρας του κόσμου, που φέρει το όνομα : ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ