13.12.21

Γιώργος Τράγκας: Σε κρίσιμη κατάσταση - Εμφάνισε και νεφρική ανεπάρκεια

 


Τέταρτη μέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Σωτηρία βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκα, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει επιδείνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής παρουσίασε και νεφρική ανεπάρκεια, μια κατάσταση η οποία είναι σχετικά συχνή σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού.

Λόγω της εξέλιξης αυτής ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνδέθηκε χθες και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε η νεφρική του λειτουργία.

 Να επισημανθεί ότι την Παρασκευή σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος, ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε πνευμονικό οίδημα, από καρδιολογική επιπλοκή, με απΟ ίδιος αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ότι είναι "εξαιρετικά σοβαρή" και "ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων". Επίσης με νέα χθεσινή ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του κινήματος σημείωνε ότι πέρασε ήδη ένα δύσκολο 24ωρο αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από το βράδυ της Πέμπτης (09/12), εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες με κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν από την αρχή στη ΜΕΘ με υποστήριξη οξυγόνου όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωληνωσή του καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν στεντ.

https://www.news247.gr/