3.11.21

Ο κ. Βαρθολομαίος μένει προς το παρόν στη Νέα Υόρκη: Θα εισαχθεί στο νοσοκομείο Mount Sinai για σοβαρό ιατρικό πρόβλημα

 


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινούπολεως κ. Βαρθολομαίος, θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για σοβαρό θέμα υγείας. Φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι καρδιακό.

Λόγω της εξέλιξης της υγείας του, αναβλήθηκε για τώρα η αναχώρηση του για την Κωνσταντινούπολη. Θα αναχωρήσει εάν το επιτρέψουν οι ιατροί. Θυμίζουμε ότι την επομένη της άφιξης του στην Ουάσιγκτον είχε εισαχθεί για 24 ώρες στο νοσοκομείο George Washington, στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Βαρθολομαίος είχε κουραστεί πολύ λόγω του βαρύτατου προγράμματος που του επέβαλαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή κατά την επίσκεψη του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής:

Μετά τα αποτελέσματα ελέγχου στο νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν, καθώς και διαβουλεύσεις με γιατρούς, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα σήμερα το απόγευμα για αγγειογραφία, που θα αξιολογήσει την ανάγκη τοποθέτησης στεντ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Διευθετήθηκε συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή με τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, προφανώς για να δείξουν ότι ο κ. Βαρθολομαίος έχει μεν ένα ιατρικό πρόβλημα αλλά δεν είναι ικανό για να του απαγορεύσει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του!!!