17.10.21

Τι πιστεύω για τον κορωνοϊό!



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής.




Για τον κορωνοϊό πιστεύω τα κάτωθι :
Ο κορωνοϊός δεν συμπεριφέρεται όπως ένας φυσικός ιός. Μεταδίδεται με τέτοια ταχύτητα σε χώρους με συγχρωτισμό, όπως η φωτιά, σε μια δασώδη περιοχή!.
Και επίσης είναι ενεργός και τους καλοκαιρινούς μήνες, πράγμα που δεν συμβαίνει με τους άλλους φυσικούς ιούς!.

Με αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία ( α) μεταδίδεται με τρομερή ευκολία και β) είναι ενεργός και τους καλοκαιρινούς μήνες), θεμελιώνονται ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις, ότι ο κορωνοΪός είναι κατασκευασμένος!!!
Και κατά την προσωπική μου άποψη, ο κορωνοΪος είναι κατασκευασμένος, από τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), με τέτοιο τρόπο ώστε :

1) Να εξοντώνει τους ηλικιωμένους και τους έχοντες υποκείμενα νοσήματα, ώστε να ελαφρυνθεί παγκοσμίως το ασφαλιστικό σύστημα και το σύστημα υγείας! (στόχος των Παγκοσμιοποιητών είναι : η μείωση του πληθυσμού της Γης, σε ηλικιωμένους!).

2) Να μην εξοντώνει τους νέους!.
Οι νέοι με τα Νεοταξικά συστήματα της Παιδείας, που επικρατούν ανά τον κόσμο, καθώς και εδώ στη χώρα μας, είναι παιδιά της Παγκοσμιοποίησης!.
Συνεπώς οι νέοι όλου του κόσμου, είναι αρεστοί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε αντίθεση με τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους που είναι ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση!..
Έτσι όσοι νέοι προσβληθούν από τον κορωνοΪό, οι μισοί θα τον περνούν σαν απλή γρίπη και οι άλλοι μισοί θα είναι ασυμπτωματικοί, ώστε να κυκλοφορούν ανυποψίαστοι και να μεταδίδουν τον κορωνοΪό!

3) Να μη πεθαίνει (ο κορωνοΪός) σε θερμοκρασίες μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου, ώστε να κάνει θράση και τους καλοκαιρινούς μήνες (όπως και κάνει), ενώ οι άλλοι ιοί (γρίπη τύπου Α , κ.λ.π), που είναι φυσικοί ιοί και όχι κατασκευασμένοι, τους καλοκαιρινούς μήνες, βρίσκονται σε λήθαργο, γιατί δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες!.

4) Ο κορωνοϊός, έχει κατασκευαστεί έτσι, ώστε να δημιουργεί θρομβώσεις όχι μόνο στους πνεύμονες των ηλικιωμένων ασθενών, αλλά και σε άλλα όργανα τους (καρδιά, συκώτι, κ.λ.π), ώστε, οι ηλικιωμένοι ασθενείς από κορωνοϊό, εάν επιζήσουν, να έχουν λίγα χρόνια ζωής.
Έτσι, οι Παγκοσμιοποιητές, με τον κατασκευασμένο κορωνοϊό, στοχεύουν και στη μείωση του προσδόκιμου ζωής!
Και

5) Ο καρωνοϊός έχει κατασκευαστεί έτσι, ώστε να μεταδίδεται με πολύ πολύ μεγάλη ευκολία (όπου συνωστισμός και συγχρωτισμός εκεί και ο κορωνοΪός), για να αναγκαστούν οι Ηγέτες της Υφηλίου να εφαρμόσουν καραντίνα (όπως και έγινε) και άλλα περιοριστικά μέτρα και με αυτό τον τρόπο να κλονιστούν οι Οικονομίες του Πλανήτη μας και να καταρρεύσουν.
Και έτσι να ξεσηκωθούν όλοι οι λαοί της Γης, οπότε θα ανοίξει ο δρόμος για εγκαθίδρυση μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, με ένα Παγκόσμιο Κυβερνήτη (τον Αντίχριστο), όπως η Ιερή Αποκάλυψη μας ομιλεί και με ένα παγκόσμιο νόμισμα!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ