28.10.21

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κ. Α.ΜΕΡΚΕΛ..;!!

Η κ. ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ υπήρξε κατά το απόλυτο τεκμήριο της πολυετούς πετυχημένης πρωθυπουργίας της Γερμανίας δικαιώνοντας τον μέντορά της τον αείμνηστο ΚΟΛ, ο οποίος είχε προκαλέσει τη Δυτική Γερμανική πολιτική ηγεσία επιβάλλοντας ως διάδοχό του μια νεαρή Γερμανίδα από την Κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία του φιλορώσου κ. ΧΟΝΕΚΕΡ.

Ασφαλώς παρέλαβε μια πολύ δυνατή Γερμανία με εδραιωμένη την οικονομία της, την εξωτερική πολιτική της κλπ. από τους  αείμνηστους Αντενάουερ, Βιλ Μπραντ, Σμιτ κλπ. με «ανοικτό» το πεδίο «κατοχής», σχεδόν ολόκληρης της Ευρώπης δια την Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Ε.Ε.).

Είναι όμως αμφιλεγόμενη γενικότερα η στάση της κ. Α.Μέρκελ προς τα επιμέρους κράτη  της Ε.Ε., ιδιαίτερα στους τομείς της ΑΜΥΝΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ τους και περισσότερο των ΟΡΑΜΑΤΩΝ της Ευρωπαϊκής Νεολαίας…

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, νέας ηλικίας, πρόσφεραν την εργασία τους στο «θαύμα» της αναγέννησης της καταστραμμένης, από τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, Γερμανίας. Διακρίθηκαν για την εργατικότητά τους, την εντιμότητά τους, την Ελληνική ξεχωριστή οικογενειακή δομή τους (κοινωνικά), το φιλότιμό τους, αφήνοντας το «αποτύπωμά» τους στο πέρασμά τους στη Γερμανία και όχι της τεμπελιάς που πιο πρόσφατα ακούστηκε από Γερμανικά χείλη…

ΚΑΙ, η Γερμανική πολιτική ηγεσία, ιδιαίτερα η πολυετής (16 έτη) διακυβέρνηση της κ. Α.Μέρκελ  που ΑΡΝΗΘΗΚΕ και εκείνη την εξόφληση του ΔΑΝΕΙΟΥ της Γερμανίας από την κατεχόμενη Ελλάδα.. Το Γερμανικό Έθνος-Κράτος, όπως κάθε κράτος έχει τη διαχρονική συνέχεια ζωής του ανεξάρτητα  από όποιες αλλαγές της πολιτικής -Κυβερνητικής εξουσίας..

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στοιχειώδεις αποζημιώσεις (παρά την εύρωστη οικονομία της) για τις καταστροφές ολόκληρων πόλεων ή χωριών κλπ. (θηριωδέστατη – 1943  των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, του ΔΙΣΤΟΜΟΥ, του ΧΟΡΤΙΑΤΗ και τόσων άλλων με τη δολοφονία του Ελλαδικού λαού..)

ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη θεσμοθετημένη αλληλέγγυα (εκ της ΕΝΩΣΗΣ προς μέλος της Ε.Ε) στήριξης και του Ελλαδικού λαού στις δυσκολίες εκ της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, και μας ΕΣΠΡΩΞΕ στο καταστρεπτικό, κατά γενική παραδοχή, ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (Δ.Ν.Τ.)- Στρος Καν.. με τις τραγικές συνέπειες των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (λάθος πολλαπλασιαστής) όπως αναγνώρισε μετέπειτα!!

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ: της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ του «Σ Κ Ο Π Ι Α- Ν Ο Υ» Μακεδονισμός.. ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΝΟΜΑ: «ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ κ. Α.ΜΕΡΚΕΛ» και των ΗΠΑ (κ. ΚΛΙΝΤΟΝ & κ. ΜΠΟΥΣ  νεότερου) που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ»(!) με τους ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ  Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ - ο ένας της σχολής Χόνεκερ – «ΕΣΒΗΣΑΝ» τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ που ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  Α Δ Ι Κ Ι Α  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ένιωθε όλη η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ πλην της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Κόντρα προς την αληθινή θέση του Αρχηγού των Σκοπίων ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ που δε σταματούσε να δηλώνει ότι: ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  

Σ Λ Α Β Ο Ι  και ΟΧΙ Μακεδόνες που ήρθαν στη περιοχή ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!! ΔΩΡΗΣΑΝ -ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ  Ε Θ Ν Ο Τ Η Τ Α   

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Η  και  Γ Λ Ω Σ Σ Α   Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Η ..!! για τα οποία η Βουλγαρία βάζει ΒΕΤΟ σήμερα για είσοδο στην Ε.Ε.

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ και ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ.. Η ΔΕ ΘΕΣΗ της κ. Α.ΜΕΡΚΕΛ προς τον ΠΑΡΑΛΟΓΟ κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.




Με τιμή,       


Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης

  Πολ. Επιστήμων - Οικονομολόγος ΑΠΘ