16.8.21

Φωτιές: “Ήρθαμε στην Ελλάδα για να φτιάξουμε πυροσβεστικά drones! 2 χρόνια μετά φεύγουμε άπρακτοι”!

 

Το μήνυμα από τον κ.Παναγιώτη Τσιρόγιαννο ιδιοκτήτη και Διευθυντή της εταιρείας  Crown Technology Ltd, εστάλη με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η εταιρεία του κατασκευάζει πυροσβεστικά drones. Αν είναι καλά ή όχι, αν μας κάνουν ή δεν μας κάνουν δε το γνωρίζουμε. Ωστόσο τα όσα περιγράφει στο μήνυμα του για την ταλαιπωρία που πέρασε προσπαθώντας να βγάλει άκρη στην Ελλάδα, τα τελευταία 2 χρόνια είναι ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά. Γι΄ αυτό και παραθέτουμε το μήνυμα του όπως μας το έστειλε:

” ΄Ηρθαμε για την κατασκευή πυροσβεστικών drones και μετά από 2 χρόνια φύγαμε άπρακτοι…

Μετά από 2 χρόνια οικτρών ταλαιπωριών, κλείσαμε την εταιρεία στην Ελλάδα,για την κατασκευή πυροσβεστικών drones και γυρίσαμε πίσω στην Κίνα, Χονγκ Κονγκ. Εκεί που πριν 15  χρόνια, αρχίσαμε το εργοστάσιο, κατασκευής drones, το ίδιο που θέλαμε να κάνουμε στην Ελλάδα.

Στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ, βρήκαμε την υποστήριξη, να λειτουργούμε απρόσκοπτα και στην Ελλάδα το πολιτικό κατεστημένο, μας πολέμησε προς όφελος άλλων συμφερόντων.

Μια ΙΚΕ ξεκινήσαμε με καθυστέρηση ενός μήνα γιατί δεν υπήρχε ούτε υπάρχει κωδικός για κατασκευή drones.

Προτού ξεκινήσουμε ο Σταικούρας, στις 6.7.19, παραμονή των εκλογών στην οδό Τρούμαν ( αγνοούσα μέχρι τότε ότι είμαστε κουμπάροι αν δεν μου το έλεγε), με διαβεβαίωνε, ότι μετά τις εκλογές όλα θα αλλάξουν, αλλά ποτέ δεν τον ξαναείδαμε.

Η ίδια αθλιότητα από τον Κ.Φραγκογιάννη, που τον γνώρισα ως υπεύθυνο πωλήσεων της ΕΒΓΑ, στη Βουλγαρία,όταν ήμουν πρόεδρος των Ελλήνων Επιχειρηματιών Βουλγαρίας. ΄Ιδια και χειρότερη κατάσταση με το γραφείο Α.Γεωργιάδη, το ίδιο από τον άσχετο υφυπουργό, για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Για μήνες περιμέναμε από το ΥΠΟΙΚ, από τον αρμόδιο υπάλληλο Ντουντουνάκη που μπορούμε να  βρούμε, για να αρχίσουμε σε τελωνειακή αποθήκη, για να μας παραπέμψει και να μας πει ψευδώς η Διευθύντρια Γιαλούρη στην περιφέρεια Αττικής, ότι δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Ζητήσαμε κεφάλαιο κινήσεως που δίνεται με την εγγύηση του Ευρωπαϊκού ταμείου επενδύσεων στην alpha bank και ο Τσεκούρης δ/ντης καταστήματος, μετά από μήνες από την αίτηση να μας λέει ότι η μεταφορά τεχνολογίας, δεν χρηματοδοτείται το ίδιο και ο Χρ.Οικονόμου του κεντρικού, στο ίδιο μήκος η Μαρίνα Θεοδούλου της Εθνικής και την Πειραιώς δια του Στέλιου Ηλιάδη, να μας ζητάει κατάθεση μετρητών, για να δοθεί δάνειο.

Όλα τα παραπάνω έγιναν στη χώρα μας, που ήρθαμε να κατασκευάσουμε ένα πρωτοποριακό προιόν που σώζει ζωές, προστατεύει το περιβάλλον, το κλίμα, τα δάση, τις περιουσίες των πολιτών και αν υπήρχαν δεν θα μετρούσαμε ανθρώπινες Απώλειες, όπως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων δάσους, τις χιλιάδες πολιτών που κινδύνεψαν και έχασαν τα σπίτια τους, στην ίδια μας τη χώρα νοιώσαμε έναν παραλυτικό κλοιό και την απαξίωση, από την κυβέρνηση, υπηρεσίες, τράπεζες.

Δεν είναι σχήμα λόγου, ότι μας υποβίβασαν, χειρότερα από τον μετανάστη και πρόσφυγα, που πέρασε παράνομα τα σύνορα, όταν ο πρόσφυγας βρήκε ότι έχασε στη χώρα του και εμείς βιώσαμε αποκλεισμό και μαζί απαξίωσαν ότι όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης λειτουργούσα τον Ελληνικό διαδυκτυακό ραδιοφωνικό σταθμό www.oraia.cn, www.hknews.link στο Χονγκ και την Κίνα, στα Αγγλικά και Κινεζικά, προβάλλοντας τον πολιτισμό μας, τον τουρισμό μας, κάνοντας παρεμβάσεις με ad keywords στο Κινεζικό Google, Baidu για διόρθωση δυσφημιστικών άρθρων της χώρας μας, χωρίς να έχουμε πάρει ένα ευρώ από το Ελληνικό κράτος.

Σας θυμίζουμε τις ανακοινώσεις του Α.Γεωργιάδη για την έναρξη παραγωγής drones και μετά από δύο χρόνια, δεν έχει κάνει ούτε ένα, όταν έχουν πάρει δεκάδες εκατομμύρια για έρευνα από την Ε.Ε και εμείς ελλείψει κομματικής ταυτότητας, τελευταία, μας αποτελείωσαν κάνοντας μας κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού, με βάση πλαστή και παράνομη απόφαση και γυρίσαμε πίσω, άπρακτοι από εκεί που ήρθαμε.

Σε αυτή τη χώρα, ακούγεται ότι υπαγορεύει το κόμμα και δες τε το παράδειγμα του πρωθυπουργού να προβάλει για ώρα σε πολυδιάστατες οθόνες των καναλιών την επένδυση για τις μάσκες στη Λάρισα δαπάνης 12.500.000 ευρώ, για έναν εξοπλισμό που αγοράσθηκε από την Κίνα με 120.000 ευρώ. Mε 60 εκατομμύρια ευρώ, η κυβέρνηση, θα είχε δημιουργήσει ασπίδα προστασίας με χίλια πυροσβεστικά drones κατανεμημένα σε όλη τη Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση ξοδεύει 300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για αμοιβές 3.000 συμβούλων της, ενώ θα μπορούσε εναλλακτικά με τα μισά χρήματα, να αγοράσει τρία Beriev-200 (Βe-200ChS και να διαφυλάξει τα καιόμενα δάση και κατοικίες αξίας δισεκατομμυρίων.

‘Ολα τα παραπάνω τα γράφουμε απλά να ξέρετε τις διαπραττόμενες αδικίες που είναι δικές μας και κατ’ επέκταση δικές σας, επί πλέον μπορείτε να δείτε παρακάτω άλλων χωρών emails όπως από την κυβέρνηση της πολιτείας της Καλιφόρνιας, τη διοίκηση της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης για το ενδιαφέρον τους, για το πρωτοποριακό μας προϊόν, επίσης ότι χάθηκε ανθρώπινος κόπος δύο ετών απά τη ζωή μας που οπουδήποτε αλλού κάναμε δουλειές στην Αφρική, Ασία, θα είχε ανταμειφθεί. Επίσης ότι δεν πρόκειται να  γυρίσουμε ποτέ για δουλειές μετά από αυτή την Οδύσσεια στην Ελλάδα όσο ζούμε, γιατί είναι η χειρότερη χώρα για επιχειρείν από όσες γνωρίσαμε.
Προτού ξεκινήσει η διαπόμπευση μας από το κομματικό κράτος, φαίνεται στα επίσημα αρχεία του Χονγκ Κονγκ, ότι η Crown Technology Limited, λειτούργησε και λειτουργεί με αριθμό εγγραφής στο Χονγκ Κονγκ 1046576, από 20.5.2006 το ίδιο και το εργοστάσιο στο διπλανό Σενζέν και δέστε σχετικό video του προϊόντος https://www.youtube.com/watch?v=L94Q6KxTBQQ και στις ιστοσελίδες μας www.oraia.orgwww.crowntech.eu.

Παναγιώτης Τσιρόγιαννος
Ιδιοκτήτης και Διευθυντής 
Crown Technology Ltd
www.crowntech.eu
ΥΓ:1) California for our firefighting drones

https://www.militaire.gr/f