24.7.21

Ελλάδα αποθήκη ψυχών: Συμφωνία κυβέρνησης Βερολίνου μονιμοποίησης των προσφύγων επί πληρωμή


 

Χωρίς κάν να ρωτήσουν τον Έλληνα πολίτη άν συμφωνεί ή όχι, οι "λεβέντες" πολιτικοί μας "κλείνουν" συμφωνίες (πίσω από την πλάτη μας) με τους αιώνιους (μη φίλους)  μας, Γερμανούς, που μόνο συμφορές έχουν φέρει στην πατρίδα μας!!!

Π.Α.

Σε μία συμφωνία-σοκ για την Ελλάδα που πέρασε στα «ψιλά» κατέληξαν στις 21/7 στο Βερολίνο ο Έλληνας υπουργός Μετανάστευσης Μηταράκης με τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, για την καταπολέμηση της «δευτερογενούς μετανάστευσης». 

Πρόκειται ουσιαστικά για μία συμφωνία αποτροπής της φυγής των προσφύγων από την Ελλάδα προς την ΕΕ και πιο συγκεκριμένα την Γερμανία, οι οποίοι αριθμούν χιλιάδες κάθε μήνα και είναι ουσιαστικά ο μόνος τρόπος αποσυμφόρησης της χώρας αφού επιστροφές στην Τουρκία δεν γίνονται.

Με λίγα λόγια η Γερμανία θα πληρώνει την ελληνική κυβέρνηση για να μονιμοποιεί τους πρόσφυγες στην ελληνική γη. 

Πρόκειται για τη συμφωνία που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγους μήνες, όπου είχε δηλώσει πως «Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά».

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του γερμανικού υπ. Εσωτερικών το 2020 είχαν υποβάλει στη Γερμανία περίπου 7.100 άτομα αιτήσεις χορήγησης ασύλου, στα οποία προηγουμένως είχε χορηγηθεί άσυλο στην Ελλάδα. Τους πρώτους τέσσερις μήνες φέτος ο αριθμός τους κυμάνθηκε στα 4.800. Η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες (BAMF) υπολογίζει στα 17.300.  Όλοι αυτοί παραμένουν στην Γερμανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης ο κ. Ζεεχόφερ δήλωσε πως «η Γερμανία θα υποστηρίξει την ένταξη των δικαιούχων διεθνούς προστασία στην Ελλάδα, προσφέροντας οικονομική βοήθεια από κοινού με το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.» 

Σύμφωνα με πηγές τις ελληνικής πλευράς ο κ. Ζεεχόφερ υποσχέθηκε να διαθέσει το ποσό των 50 εκ. ευρώ. σε προγράμματα μονιμοποίησης των παράνομων προσφύγων (τα ονομάζουν «προγράμματα ένταξης προσφύγων») στην Ελλάδα.

Σκέφτομαι τώρα και κάνω έναν πρόχειρο υπολογισμό τί μπορεί να κοστίσει ένας λαθρομετανάστης!

Άς κάνουμε έναν σύντομο λογαριασμό πόσο μπορεί να στοιχίσει ανα έτος ένας λαθρομετανάστης στον Έλληνα πολίτη.
Λοιπόν έχουμε και λέμε: 
Ένα άτομο για να επιζήσει σαν άνθρωπος χρειάζεται ανα μήνα περίπου  700€
Σύν ιατρική περίθαλψη   100€
Έξοδα μετακίνησης  30€
Διάφορα  20€
Σύνολο.....................................................850€
Σύνολο ανα έτος.....................................10.200€

Χωρίς να υπολογίζω τα εξτρα όπως τοκετοί (που είναι μπόλικοι) εγχειρήσεις, νομικα έξοδα κλπ.

Άς δούμε τώρα ποιό θα είναι το συνολικό κόστος, ας πούμε για 10,000 χιλιαδες λαθρομετανάστες.........102.000.000 € 
Για 50.000 το κόστος θα είναι   510.000.000€

Οι Γερμανοί υπόσχονται 50 εκατ. ευρώ!! 
Δέν μας διευκρινίζουν όμως εάν τα χρήματα αυτά θα είναι σε μία δόση μόνο ή θα τα στέλνουν κάθε μήνα ή κάθε χρόνο και για πόσο καιρό;; 

Ο Γερμανός είναι αυτός που άνοιξε τις "πύλες" για την κατάσταση αυτή και πίεσε όλους τους λαούς του Νότου να κάνουν το ίδιο χρησιμοποιώντας διάφορες υποσχέσεις, εκβιασμούς και απειλές! Τώρα όμως που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και είδε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει, "πετάει το μπαλάκι" στο δικό μας γήπεδο!

Αυτός είναι ο Γερμανός φίλοι μου!! Πάντα πονηρός, ψεύτης, παραδόπιστος και γενικά ένα @@@@@@@@ ! 

αρβανιτης