27.6.21

ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (330.000) ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

 

Τη λύση του προβλήματος την έχει βρει 
κάποια ...επίλεκτη Κυρία , που μας είπε ότι οι 
έκνομοι μετανάστες, θα λύσουν το πρόβλημα της 
υπογεννητικότητας της Χώρας μας!!!
(Να μη τη ματιάσουμε!!!)
Juan














«Γιορτάζουμε», και πολύ σωστά, κάθε χρόνο ΜΝΗΜΕΣ εκατοντάδων χιλιάδων ΘΑΝΑΤΟΥΣ γενοκτονιών του λαού μας ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ καταγωγής και των Χριστιανών αδελφών μας Αρμενίων και, πιο πρόσφατα, από τους ΓερμανοΒούλγαρους, σφαγιασθέντων–δολοφονηθέντων Καλαβρύτων, Διστόμου, Δράμας κ.α. Και θέλουμε να σιωπούμε–εθελοτυφλούμε, και προκλητικά αδιαφορούμε για το συνεχιζόμενο, τόσα χρόνια μέγιστο ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του λαού μας των 330.000+ το χρόνο, θυσιαζόμενων: μικρών  ΠΑΙΔΙΩΝ μας στις διακοπές κυήσεων (των λεγόμενων αμβλώσεων- «εκτρώσεων»).

Η Ελλάδα μας δείχνει σα να μη θέλει τα παιδιά της…

«Το έμβρυο δεν είναι ον–άτομο ολοκληρωμένο–παιδί»!! Λέγεται ανεύθυνα.

«Το έμβρυο (Ρωμαϊκό Δίκαιο “Nasciturus”..) έχει υπαρξιακή οντότητα από αρχής της συλλήψεώς του και ως κυοφορούμενο έχει δικαιώματα.. 

Ο Ιπποκράτης (πριν χιλιάδες χρόνια και μέχρι σήμερα και στο μέλλον) εξόρκιζε τους μέλλοντες γιατρούς –με ΟΡΚΟ– την αποφυγή με κάθε τρόπο (φάρμακο–επέμβαση) της καταστροφής του εμβρύου χαρακτηριζόμενης ως ανθρωποκτονίας..

Πρόσφατα (Ν.4619/19) συμπλήρωση της Ποινικής Νομοθεσίας: «ως Έλλην πολίτης λογίζεται το κυοφορούμενο άτομο από της συλλήψεώς του που θα αποκτήσεις την Ελληνική Ιθαγένεια..» Ομοίως η Εκκλησία μας σε Οικουμενικές Συνόδους    χαρακτήριζε    τη   διακοπή     της      κύησης ανθρωποκτονία.. Ο δε Μέγας Βασίλειος  υποστήριζε ότι « η φθορά του εμβρύου  φ ό ν ο ς  εστί..»!

Το πρόβλημα είναι μέγιστο με πολύ σοβαρές πτυχές. Πρώτιστα είναι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ως ειδεχθές κακούργημα. Είναι κοινωνικοοικονομικό με βαθιές κοινωνικές ρίζες. Οικονομικό διότι αφορά το πιο μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού  που βρίσκεται σχεδόν πάντα αδύναμος οικονομικά στις δαπάνες των παιδιών γενικά.. Η χειρότερη όμως είναι πολιτική πτυχή που ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για το κομματικό παιχνίδι–όφελος αδιαφορώντας προκλητικά για την τραγωδία του λαού που υφίσταται τις συνέπειες .. Η δήθεν «Αριστερά», και όχι μόνο, κόπτεται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των γυναικών (!!). Καμιά οικογένεια (γυναίκα και άντρας) δε θέλει να χάνει το παιδί της ούτε από την εμβρυϊκή «ηλικία».

Η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα είναι το μέγιστο πρόβλημα (οι θάνατοι πολύ περισσότεροι των γεννήσεων!) Ως γεγονός αναφέρεται, σχολιάζεται κλπ. αλλά ως «πράξη» αντιμετώπισης χωρίς σοβαρά προγράμματα χρόνια τώρα..

Στο σύνολο της η πολιτική ηγεσία πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ως γεγονός «πολέμου» που η άμυνά του είναι η «υπαρξιακή» για το Έθνος μας.

Άμεση νομοθέτηση ουσιαστικών μέτρων και ρεαλιστικών προβλημάτων.

Στο τομέα των υιοθεσιών υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση και υστερεί η κάθε μορφής «προσφορά» και οργιάζει η «εμπορία βρεφών»..

Νομοθεσία που να εδραιώνει τη σχέση του ζεύγους που θα «υιοθετεί» το κυοφορούμενο υποστηρίζοντας οικονομικά την κυοφορούσα μητέρα (σχετική συμβολαιογραφική πράξη).

Απαραίτητη η θεσμοθέτηση Ν.Π.Ι.Δ. με ένταξη του προγράμματός του στον κρατικό προϋπολογισμό. Στις ενέργειες οικονομικών ενισχύσεων από Ευεργέτες και όποιων άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων ενίσχυσης των εσόδων του.

Η Εκκλησία μας που εξορισμού είναι κατά των αμβλώσεων να γίνει ο πρώτος «ΜΟΧΛΟΣ» στήριξης των οικονομικά αδύναμων κυοφορουσών μητέρων ιδιαίτερα νεαρών γυναικών και όχι μόνο. Με στροφή για υποστήριξη από το Εκκλησίασμα, για οικονομική συμπαράσταση και κάθε υλικής βοήθειας, όπως πάρα πολύ επαινετικά ξεκίνησε Ελλαδική Τράπεζα..

Νομοθεσία που θα δίνει προτεραιότητα θέσεων εργασίας σε νέας ηλικίας κυοφορούσες γυναίκες-μητέρες.

Παράκληση – πρόσκληση στα όποια Μεγάλα Ιδρύματα Ευεργεσιών για τη σύνταξη προγραμμάτων υποστηρικτών για τη σωτηρία του Έθνους.. με όποιες άλλες προτάσεις – θέσεις που θα μειώσουν τον τόσο τραγικό αριθμό (330.000) αμβλώσεων εμβρύων – παιδιών Ελλήνων πολιτών, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΦΩΝΗ - ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΜΒΡΥΑ..



Με τιμή,       


Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης

  Πολ. Επιστήμων - Οικονομολόγος ΑΠΘ