7.6.21

Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο - Μετέδιδαν live την επίθεση!


Οι Πακιστανοί αυτοί, θα πρέπει  μετά την έκτιση της ποινής  τους να απελαθούν αμέσως.
Θα πρέπει να διωχθεί ποινικά  και ο εργοδότης  που τους προσέλαβε αν και ευρίσκοντο
παράνομα στην Χώρα.
Το γεγονός δε, ότι ο σύζυγός της είναι και αυτός Πακιστανός αποτελεί πολύ περίεργη "σύμπτωση"
όπως και το  ότι η παθούσα δήλωσε ότι μιλούσαν μια "άγνωστη γλώσσα" οι δράστες!
Πόσο άγνωστη μπορεί να είναι η γλώσσα του συζύγου της;
-Γιατί τα "κανάλια" αποκρύπτουν ότι ο άνδρας της είναι Πακιστανός;

Juan

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα την ώρα που έφευγε από την παραλία - Eπιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας με κινητό το σκηνικό της φρίκης
Ομάδα Πακιστανών, επιτέθηκαν σε 25χρονη κοπέλα σε παραλία της Αγίας Μαρίνας και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.

Την «μπλόκαραν» στο πάρκινγκ


To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. 
Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.