7.5.21

ΑΙΣΧΟΣ: Τουρκικό UAV Bayraktar ΤΒ2 πέταξε πάνω από τη Λέσβο! (φώτο)!!!

 

    Γιατί δεν κατερρίφθη; Αν φοβάστε να το καταρρίψετε, να μας αδειάσετε τη γωνιά.
Θέλουμε κυβέρνηση..."αρτιμελή" και όχι "εικονική πραγματικότητα"!
Juan

Τουρκικό μη επανδρωμένο  Bayraktar TB2 φαίνεται να πέταξε ανενόχλητο πάνω από τη Λέσβο χθες το βράδυ, σύμφωνα με το FlightRadar24 !

Όπως δείχνει το ραντάρ, ενώ το τουρκικό αερόχημα Bayraktar TB2 πετούσε εντός του τουρκικού εναέριου χώρου, στα σύνορα με την Ελλάδα στο Αιγαίο και στη συνέχεια πέρασε πάνω από τη Λέσβο! 

Το τουρκικό διέσχισε δια μήκος το νησί προτού επιστρέψει στον τουρκικό εναέριο χώρο. 

Κανείς δεν γνωρίζει αν το συγκεκριμένο UAV ήταν οπλισμένο κι αν πραγματοποίησε αποστολή καταγραφής ή άσκηση προσβολής στόχων. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τη στιγμή που ακόμα και πολύ πιο ανίσχυρες στρατιωτικές δυνάμεις από τις ελληνικές όπως ο LNA του Στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη, ή της Νέας Ρωσίας στο Ντόνμπας καταρρίπτουν τακτικά τουρκικά drones, η Ελλάδα δεν τολμά ούτε να τα... παρενοχλήσει. 

Να σημειωθεί πως η πτήση του τουρκικού UAV πάνω από τη Λέσβο γίνεται την ώρα που ο Τούρκους υφυπουργός Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, περιόδευε στην βόρεια Ελλάδα θέτοντας ξεκάθαρα θέματα «τουρκικής» μειονότητας. 

Επιπλέον να τονίσουμε πως και την Μεγάλη Παρασκευή είχε καταγραφεί πτήση τουρκικού UAV εντός του ελληνικού εναερίου χώρου, τότε στην Ορεστιάδα. 

https://www.pronews.gr/