17.5.21

ΝΔ εναντίον ΗΠΑ και Ισραήλ!


 

Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις ΗΠΑ και τη Ρωσία ισορροπώντας μεταξύ τους και χρησιμοποιεί την Τουρκία ως μακρύ χέρι με σκοπό την ενοποίηση του Rimland ως χώρο δικού της οικονομικού πλιάτσικου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εκάστοτε τοπικοί μπροστινοί της Γερμανίας διαμορφώνουν τις συνθήκες ώστε να εξυπηρετηθούν οι σχεδιασμοί της. Όλα αυτά είναι, μετά από δύο δεκαετίες άρθρων μου, συνειδητότητα στον μέσο ενδιαφερόμενο.

Όλα όμως έχουν κάποιο όριο. Το όριο αυτό προφανώς για τη ΝΔ δεν είναι η υπονόμευση των ελληνικών εθνικών συμφερόντων.

Αυτό κάνει από την απονομή Χάρης στους δημοκρατικά εκλεγμένους Ναζί και τους εγχώριους δωσίλογους, από τη συμφωνία Λονδίνου-Ζυρίχης, από πλήθος άλλων πριν καν δημιουργηθεί. Άρα το όριο δεν είναι το πόσο βλάπτει σκόπιμα την Ελλάδα. Ποιό είναι λοιπόν το όριο, πέρα από το οποίο η ΝΔ θεωρείται κίνδυνος για τον Δυτικό πολιτισμό, δηλαδή για το εσωτερικό του πυρήνα των ΗΠΑ;

Οι ΗΠΑ προτιμούν να υποχωρήσει η Ελλάδα σε παράνομες, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, διεκδικήσεις της Τουρκίας, αρκεί η Τουρκία να μην πέσει στην άλλη μεριά της ζυγαριάς, δηλαδή να μην εναγκαλιστεί εμφανώς με τη Ρωσία.

Η Τουρκία έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να αποδείξει στις ΗΠΑ ότι λειτουργεί ως ο δούρειος ίππος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ. Οι αναλυτές των δύο γνωστών μαγαζιών ξεκίνησαν από το Fairfax Stone του τρελού έρωτα για την Τουρκία και έφτασαν περίπου στην εκβολή του Chesapeake Bay του ορισμού της σε κράτος- τρομοκράτη. 20 χρόνια πριν, τα έλεγα «επειδή είμαι Έλληνας και σκέφτομαι μόνο το συμφέρον της πατρίδας μου». Τα τελευταία χρόνια το ποτάμι έγινε... ωκεανός και, ως πνεύμα του βουνού πλέον, δεν παλεύω να πείσω για τα αυτονόητα: με το μόλις που θα πω «α...», με ακούει το υπερπέραν προσεκτικά, λέξη-λέξη.

Όσο αφορά στις ΗΠΑ λοιπόν, έχουν αίσθηση τι ακριβώς συμβαίνει και είναι έτοιμοι να προβούν στα δέοντα - με τους ρυθμούς και τη μεθοδολογία τους.

Ποιός θα είχε κίνητρο να σαμποτάρει τις ΗΠΑ και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα Γερμανίας και Ρωσίας, «κουκουλώνοντας» το ρόλο της Τουρκίας;

Ποιός θα είχε κίνητρο να σαμποτάρει τις προσπάθειες των Ελλήνων σε κρίσιμα πόστα, που δίνουν αδιανόητες μάχες, μικρές καθημερινές και μεγάλες στρατηγικές, για να κρατήσουν όρθια την πατρίδα έναντι των Τούρκων;

Ήρθε η ώρα για μια πολιτική GBU-57 Massive Ordnance Penetrator.

Η Τουρκία συνεργάζεται με την πυρηνική Ρωσία για τη δημιουργία πυρηνικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εντός της Τουρκίας. Ακόμα και να δεχτούμε, πράγμα παράλογο, ότι η συνεργασία τους δεν θα επεκταθεί και στη δημιουργία πυρηνικών όπλων, αυτό θα το κάνει το πυρηνικό Πακιστάν, με το οποίο επίσης συνεργάζεται.

Οι πρώτοι που το πήραν χαμπάρι ήταν οι Ισραηλινοί. Συνειδητοποίησαν ότι τα πυρηνικά των Τούρκων προορίζονται για το Ισραήλ και όποιους διανοηθούν να πάρουν το μέρος του στο μεταξύ τους «ο θάνατός σου η ζωή μου» zero sum game. Οι Αμερικανοί άργησαν να το χωνέψουν, όχι γιατί δεν γνώριζαν, αλλά γιατί δεν ήθελαν να το πιστέψουν λόγω άρνησης πραγματικότητας.

Η Ελλάδα, ως αντιστάθμισμα αυτής της στρατηγικής τοποθέτησης της Τουρκίας, αφενός ενίσχυσε τη συνεργασία της με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, αφετέρου ξεκίνησε τη συνεργασία με την Ινδία.

Τα στρατόπεδα λοιπόν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως.

Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ έχει συνηθίσει να μπουκώνει τους μπράβους παροχής επικοινωνιακής προστασίας του πολιτικού θιάσου με όσα πρέπει για να εξαφανίζουν τις ευθύνες της από όλους όσους πετάει σαν έρμα στη θάλασσα από το πλοίο της, δηλαδή είναι κομμάτι της αλλά δεν κερδίζει πλέον από αυτούς.

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία που το ελληνικό κράτος έχει επιτελική μορφή και, ως εκ του θαύματος, δεν φταίει πότε ο επικεφαλής! Λογικό παράδοξο!

Στην χώρα του South of Heaven μπορεί κάτι τέτοια να περνάνε. Εκτός του κλαμπ της Νέας Ανατολικής Γερμανίας όμως κάτι τέτοια δεν περνάνε.

Θα κάνω λοιπόν μια ξεκάθαρη ερώτηση και θα περιμένω από το επιτελείο και τους κολαούζους του να απαντήσουν:

Μπορεί να μας διαβεβαιώσει η ΝΔ ότι δεν διόρισε, με απόφασή της ή με τα γνωστά σκόπιμα «στραβά μάτια» του γλοιώδη τύπου «δεν ενημερώθηκα» και «συνέβη», εκπρόσωπο του αντίπαλου στρατοπέδου στο κέντρο της οικονομικής -και όχι μόνο- συνεργασίας της Ελλάδας με μέρος του δικού της στρατοπέδου, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Γερμανίας μέσω της υποστήριξης του αντίπαλου στρατοπέδου;

Δεν είναι δύσκολο, είναι σοκαριστικό.

Για παράδειγμα, η Τουρκία θα διόριζε υπεύθυνο ελέγχου των οικονομικών σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας ένα μεγαλοστέλεχος της ΕΥΠ;

Δε νομίζω να το πρότεινε, τί λέτε;

Η απάντηση θα δοθεί, είτε από τους ίδιους, είτε από τον Υμηττό, που υπάρχει κάποιο μυστικό...

Σας το είπα σύντροφοι: η ΝΔ σημάνθηκε με κόκκινο Χ προς κατεδάφιση.

Να’ναι καλά ο Μητσοτάκης που αποδείχθηκε, όπως είχα προβλέψει, εθνικός ευεργέτης: απογύμνωσε το κτίριο «ΝΔ» από τα πανό που έκρυβαν την κατάστασή του και φώτισε κάθε ρωγμή του κτιρίου, διαλύοντας κάθε αμφιβολία για την εξαιρετικά κρίσιμη ανάγκη κατεδάφισής του.


https://www.antinews.gr/