7.3.21

Δείτε τη διαφορά Στέγασης στο Νομό της Λάρισας …Μεταξύ Λάθρο & Ελλήνων


Δεξιά φωτό (...φυσικά) οι Έλληνες!!!
Juan

Το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε αλλά οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και δυστυχώς μετά από σχεδόν ένα 5ημερο απο το Σεισμό που χτύπησε την περιοχή , η κατάσταση είναι γροθιά στο στομάχι…

Αριστερά στην Εικόνα ο Οικισμός των Λάθρο στο Κουτσόχερο…δεξιά οι Έλληνες Σεισμοπαθείς

Σε χρόνο μηδέν είδαμε να στήνονται ολόκληροι οικισμοί για να στεγάσουν όλους αυτούς που έκαψαν οι ίδιοι τον Οικισμό της Μόρια …Όλες οι υπηρεσίες έπεσαν πάνω για να τους Στεγάσουν!!


Αντίθετα στα χωριά της Ελασσόνας Λάρισας και του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων, στήνονται Στρατιωτικές σκηνές σε γήπεδα ποδοσφαίρου , που δεν πληρούν καμιά προϋπόθεση υγιεινής ,ανθρώπινης και ασφάλειας για ηλικιωμένους ανθρώπους

Αντίθετα στο Κουτσόχερο Λαρίσης ο οικισμός των Λαθρομεταναστών είναι ιδανικός με Κλιματισμό ,ρεύμα ,νερό και αποχέτευση…ακόμη και ηλιακούς θερμοσίφωνες !!

Να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση των οικίσκων που θα στεγάσουν προσωρινά τους σεισμοπαθείς στη Φαρκαδόνα και το Ζάρκο, ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Να σημειωθεί οτι ο Υπουργός κατάγεται απο τη περιοχή …

Αλλά Λέτε να είχε άδικο ο καθηγητής Τσεκλένης που επισήμανε οτι :



Ακης Τσελέντης

Εδώ χτίζουμε ολόκληρα χωριά για λαθρομετανάστες, επομένως για τους συμπατριώτες μας δε βλέπω να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα για να τους βοηθήσουμε να στεγαστούν σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους», έγραψε.