30.3.21

Κεραυνοί από στρατηγό Τζουμη: Πρώτη φορά συμβαινει αυτό με πρόεδρο της Δημοκρατίας

 Πάλι καλά που δεν πέρασε και κανένας πλανόδιος πωλητής ..." Πασατέμπο, φυστίκια, λεμονάδες, μπυράλ"!
 Οι άλλοι πίσω τι παριστάνουν τους υπασπιστές του...συνοδού-συντρόφου κ.λ.π ;
Τι πέρασαν τη παρέλαση των στρατευμάτων και των πολεμικών σημαιών, υπαίθριο
σινεμά;
Juan

Λάμπρος Τζούμης από το press-gr.com

Επισημάνσεις από τη χθεσινή παρέλαση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση
– Οι εκδηλώσεις από πλευράς Ε.Δ. ήταν εντυπωσιακές και συνέτειναν στην εθνική μας ανάταση που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Οργή στο στράτευμα για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

– Έχω παραστεί σε εκατοντάδες παρελάσεις. Πρώτη φορά βλέπω τιμώμενο πρόσωπο να συνοδεύεται στην εξέδρα των επισήμων από το/τη σύζυγο, σύντροφο. Ακόμα και σε χωριά ο πρόεδρος της κοινότητας ανεβαίνει στην εξέδρα μόνος του. Η απόδοση της τιμής από τα παρευλάνοντα τμήματα των Ε.Δ. στην ΠτΔ, η οποία άρχει και διοικεί αυτών δεν μοιράζεται ούτε παραχωρείται. Πλέον αυτού η στάση του τιμωμένου προσώπου κατά τη διάρκεια της παρέλασης είναι ανάλογη της ιερότητας και απόδοσης της οφειλόμενης τιμής σ΄ αυτούς που αγωνίσθηκαν για να βρίσκεται στην εξέδρα και να απολαμβάνει των σχετικών προνομίων. Θα πρέπει το γραφείο της Προεδρίας να ενημερώνει την κ. Πρόεδρο περί του πρωτοκόλλου προκειμένου να αποφεύγει τέτοιου είδους ατοπήματα.
– Η κ. ΠτΔ δεν ανταπόδωσε το χαιρετισμό στον πιλότο του μαχητικού Α.Φ όπως συνηθιζόταν, άλλες φορές.
– Μου έκανε επίσης εντύπωση η απουσία του αρχιεπισκόπου από το εορταστικό δείπνο και την εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση. Ενδεχομένως με τον τρόπο αυτό να δείχνει την ενόχλησή του για τη μη αναφορά από την κ. ΠτΔ στη συμβολή της ορθοδοξίας κατά την επανάσταση του 1821.
– Θα παρακαλέσω να είστε προσεκτικοί σε τυχόν σχόλια στην ανάρτηση και να λάβετε υπόψη ότι ο θεσμός του ΠτΔ ενέχει συμβολισμούς για το Έθνος.

https://www.olympia.gr/