5.3.21

Στο νοσοκομείο με κατάγματα αστυνομικός! - Τον καταδίωξαν κουκουλοφόροι στου Ζωγράφου - Στο έλεος τους η Αθήνα

Αυτά τα δίποδα, που επιτίθενται στους αστυνομικούς, έχουν υπόψη τους ότι μπορεί να βρεθεί
κάποιος αστυνομικός που σε νόμιμη - πλέον - άμυνα ( εφ όσον βλέπει ότι κινδυνεύει η ζωή του και δεν έχει 'αλλο τρόπο να αποφύγει την επίθεση) αρχίσει να πυροβολεί κατ αυτών; Ας έχουν  επίσης υπ όψη τους, ότι δεν έχουν να κάνουν πλέον με 5σφαιρα ή 6σφαιρα όπλα αλλά με 18σφαιρα και με δύο εφεδρικές -τουλάχιστον γεμιστήρες. Αν θέλουν "ήρωες"  ας συνεχίσουν και θα αποκτήσουν πολλούς!
Εξαρτάται σε ποιον θα "πέσουν". Γι αυτό, καλύτερα να σταματήσουν τις άνανδρες, άδικες και άσκοπες αυτές επιθέσεις γιατί απλά "ξύνονται" στη γκλίτσα του τσοπάνου...
Juan


 Στο έλεος των κουκουλοφόρων η Αθήνα - Έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικό!

Η κατάσταση στην Αθήνα έχει ξεφύγει με τους κουκουλοφόρους να κάνουν πραγματικά ότι θέλουν, μάλιστα σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Ειδικών Φρουρών Σταύρο Μαυροειδάκο, ένας αστυνομικός έπεσε θύμα επίθεσης σε μπλόκο στου Ζωγράφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

«Όπως ισχυρίζεται έγινε αντιληπτός από άτομα μάλλον του αντιεξουσιαστικού χώρου, καταδιώχθηκε από μηχανάκι, προσπάθησε να διαφύγει με την δίκυκλη ιδιωτική μοτοσυκλέτα του και έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο 401 με κατάγματα» είπε στον ΑΝΤ1.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος έκανε λόγο για συνεχείς επιθέσεις κατά αστυνομικών. «Ανησυχούμε αρκετά, δεν φοβόμαστε ούτε τρομοκρατούμαστε από τους θρασύδειλους. Ανησυχούμε μήπως έχουμε τρομοκρατική ενέργεια. Το κλίμα δεν είναι καλό, τους φταίνε οι εργαζόμενοι αστυνομικοί. Πρέπει να δοθεί μία λύση» ανέφερε για το θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Είπε επίσης πως γίνονται πολλά τηλεφωνήματα «μαϊμού». Σε ένα από αυτά ο άνθρωπος που κάλεσε έκανε λόγο για λιπόθυμο άτομο στην Κυψέλη και όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν εκεί, πριν από την Άμεση Δράση, βρήκαν «100 μαυροφορεμένους».

Αυτή δεν είναι το πρώτο μπλόκο που στήνουν τις τελευταίες ημέρες κουκουλοφόροι στην Αθήνα, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ, περίπου 100 άτομα είχαν στήσει μπλόκο στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες, ψάχνοντας αστυνομικούς, ενώ το ίδιο έγινε και την Τετάρτη το βράδυ στο Παγκράτι. 

Επιπλέον υπάρχουν καταγγελίες για μπλόκα και σε άλλες περιοχές της Αθήνα, όπως για παράδειγμα στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα. 

https://www.protothema.gr/