16.2.21

Οι ( κρυφές ) συνεισφορές του Κοινοτικού Σύμβουλου κ. Γερολάκου Μπάμπη!!!

Με αφορμή σχετική ανάρτηση στο facebook, σχετική με το συσσίτιο που προσφέρεται σε απόρους, αστέγους κ.λ.π, στον Ι.Ν. Αγ. Πάντων στη Θεσσαλονίκη όπου -σύμφωνα με την ανάρτηση- παρουσιάζεται σοβαρή έλλειψη φαγητοδοχείων, μετέβη επί τόπου συνεργάτης της Efenpress ο οποίος  ...εντόπισε το Σύμβουλο της  β΄ Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Μπάμπη Γερολάκο μαζί με το γιό του (!!!) να ...προσφέρει φαγητοδοχεία για το συσσίτιο!

Πληροφορηθήκαμε  ότι η  εκκλησία παρασκευάζει καθημερινά περί τις 500 μερίδες φαγητού τις οποίες προσφέρει στους προαναφερθέντες,  όμως τα φαγητοδοχεία δεν επαρκούν! Έτσι, ο κ. Γερολάκος προσπαθεί να καλύψει το κενό αυτό με δικά του έξοδα!!!


Ρωτήσαμε το κ. Γερολάκο για την ενέργειά του αυτή και με δυσκολία του αποσπάσαμε την είδηση, ότι πολύ συχνά αγοράζει φαγητοδοχεία (τάπερς) και βοηθά το Θεάρεστο έργο της εκκλησίας.

  Εδώ όμως είμαστε υποχρεωμένοι -παρά τις αντιρρήσεις του κ. Γερολάκου (ο οποίος ήθελε να αποσιωπήσουμε το γεγονός αυτό, προσθέτοντας ότι " αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί σαν άνθρωπο και βοηθώ όσο μπορώ, γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα του τα φέρει η ζωή), να υπογραμμίσουμε  το γεγονός ότι ούτος αγοράζει τα εν λόγω δοχεία με δικά του έξοδα, από το υστέρημά του  και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί και να βρεθεί τρόπος να καλυφθεί η έλλειψη αυτή , γιατί έστω υπ όψη ότι οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι είναι άμισθοι και δεν είναι δυνατόν να καλύψουν με δικά τους έξοδα τις ελλείψεις που παρατηρούνται στη περιοχή τους!

 Η Efenpress οφείλει να συγχαρεί τον κ. Γερολάκο, ο οποίος συνεχίζει να την  εκπλήσσει ευχάριστα με το  εντυπωσιακό προσωπικό του ενδιαφέρον για τα δεκάδες θέματα που απασχολούν τη περιοχή και τους κατοίκους της και να του ευχηθεί να είναι πάντα υγιής και δυνατός να συνεχίσει το έργο του,

Efenpress