15.2.21

Νίκος Νικολόπουλος: Το δικό μας κίνημα ενώνει δεν διχάζει τους Έλληνες



Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Επιδιώκουμε την άμβλυνση των πολιτικών διαφορών απευθυνόμαστε στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ συζητούμε, συναινούμε και συνθέτουμε διαφορετικές τάσεις και απόψεις.

 Δεν αποδεχόμαστε για την Ελλάδα μας το ρόλο Αποικίας

και ούτε εμείς θα γίνουμε υποτακτικοί μιας Γερμανικής Ευρώπης.

 Πρώτα απ’ όλα είμαστε Έλληνες και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

Συνήλθε η 34η σύνοδος της κεντρικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και μετά από εισήγηση του προέδρου Νίκου Νικολόπουλου, αποφάσισε με 85 ψήφους υπέρ και 12 κατά την συμμετοχή στην ίδρυση συμπόρευση και εκλογική συνεργασία με το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Εμείς επιδιώκουμε  την άμβλυνση των πολιτικών διαφορών και απευθυνόμαστε στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.   Συζητούμε , συναινούμε και συνθέτουμε διαφορετικές τάσεις  και απόψεις. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν αποδεχόμαστε για την Ελλάδα μας το ρολο μιας Αποικίας και ούτε εμείς θα γίνουμε υποτακτικοί μιας Γερμανικής Ευρώπης ή μιας οποιασδήποτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ σήμερα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ή αύριο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ. Γιατί πρώτα απ’ όλα είμαστε Έλληνες Δημοκράτες Χριστιανοί  και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Αυτό ήταν το στίγμα που έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, με θέμα: Συμμετοχή στην ίδρυση του νέου κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», με επικεφαλής τον μαχητικό και ασυμβίβαστο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

«Δεν χωράνε ιδιοτέλειες και εγωισμοί»

Και συνέχισε : «Στους δύσκολους καιρούς που έρχονται δεν χωράνε ιδιοτέλειες και εγωισμοί. Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, το χρέος και το έλλειμμα καλπάζουν, οδηγώντας μας σε νέα δυσβάσταχτα μνημόνια ενώ η παράδοση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στη Τουρκία έχει συμφωνηθεί και θα ζήσουμε ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Καμιά λοιπόν Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν έχει δικαίωμα να εφησυχάζει.

Το Κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έρχεται για να οργανώσει την αντίσταση όλων εκείνων, που νιώθουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι ως γένος από την ιστορία μας να αντιδράσουμε για να μην παραδώσουμε στην επόμενη γενιά Ελλήνων, μικρότερη Ελλάδα υπό Γερμανοευρωπαΐκή κατοχή ανελεύθερη και χειροπόδαρα δέσμια των ξένων δυναστών δανειστών. Το νέο κίνημα πρέπει να δυναμώνει και να προχωρά καθημερινά πιο γοργά πιο δυνατά πιο μπροστά ώστε να προλάβει τις τραγικες εξελίξεις που καταφθάνουν. 

«Για τις εθνικές μειοδοσίες μην ξεχνάμε πως υπάρχει backup στα κόμματα εξουσίας»

Και ακόμη επειδή όλοι οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» γνωρίζουν πως για τις Εθνικές μειοδοσίες υπάρχει backup στα κόμματα εξουσίας και τους εξουσιολαγνους ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ γι’ αυτο πρέπει να βιαστούμε και να πολλαπλασιαστούμε με την αποδοχή και την υποδοχή στο κίνημα όλων των πατριωτικών δυνάμεων και πολιτικών σχηματισμών και μάλιστα με την δική τους ταυτότητα.

Εμείς όλοι ευθύς εξαρχής θα ρίξουμε το βάρος μας στην ανάκτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ στα καυτά ζητήματα της κοινωνικής   ατζέντας και κυρίως του target group των 17 έως 34 χρόνων που τοποθετείται τόσο φιλικά στο κίνημα μας καθώς και στα προβλήματα επιβίωσης των εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων μαζί με τους εκατομμύρια εργαζόμενους και ανέργους».

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει στη συνέχεια  κοινωνούς τους Χριστιανοδημοκράτες της Κεντρικής Επιτροπής, όλων των συνομιλιών που είχε με τον επικεφαλής του νέου κινήματος Γιώργο Τράγκα και αφού τους ανέλυσε τα νέα οικονομικά  πολιτικά, κοινωνικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί ξεδίπλωσε το πολιτικό σκεπτικό της πρότασης εισήγησης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν 53 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ όλων των ελεύθερα σκεπτόμενων δημοκρατικών Ελλήνων του πατριωτικού χώρου απο τα δεξιά ως τα αριστερά.

Στη δευτερολογία του ο Πρόεδρος του ΧΡΙ. Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος ενθέρμως υποστήριξε πως : “όλοι και όλες πρέπει να υπογράψουμε το καταστατικό του νέου κινηματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αφού το πλαίσιο των ιδεολογικών του αρχών καλύπτει κάθε έναν που πιστεύει και παλεύει για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία”.

 Επίσης υπογράμμισε πως οι ιδρυτικοί σκοποί του κινήματος, εδράζονται στις πανανθρώπινες και οικουμενικές αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και υπηρετούν τον άνθρωπο και την Ελλάδα που αποτελούν το κέντρο του ενδιαφέροντος της πολιτικής  δράσης μας».

Έκδοση ψηφίσματος

Στο τέλος τέθηκε σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε το παρακάτω ψήφισμα:

«Εμείς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος συνήλθαμε και συσκεφθήκαμε σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 με τηλεδιάσκεψη και μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου με μοναδικό θέμα της συνόδου την συμμετοχή μας στην ίδρυση, την  συνεργασία και την συμπόρευση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με το  Κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που δημιουργείται με πρωτοβουλία του ακατάβλητου και ανεξάρτητου ελεύθερου δημοσιογράφου  Γιώργου Τράγκα.

Έγινε διαλογική συζήτηση όπου τα μέλη τοποθετήθηκαν επί του θέματος καλύπτοντας όλες τις ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές. Διαπιστώσαμε σαν σώμα ότι όντως οι πολιτικοί μας Οργανισμοί έχουν κοινή ιδεολογία, στόχευση και προτείνουν παρόμοιες πολιτικές. Κατόπιν τούτου αποφασίσαμε κατά συντριπτική πλειοψηφία να δεχθούμε την εισήγηση του Προέδρου κ. Ν. Νικολόπουλου να συμπράξουμε και να συμπορευθούμε με το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων και τον εξουσιοδοτήσαμε να προβεί σε ότι είναι απαραίτητο για την υλοποίηση της απόφασής μας».