20.2.21

...Μηταράκης: Ο "σωτήρας του Έβρου και του Έθνους η...Ελπίς!!!

 

Μηταράκης: “Το μεταναστευτικό ο μεγαλύτερος εργοδότης, αν δεν υπήρχαν εκατοντάδες προσλήψεις που κάναμε οι νέοι θα είχαν φύγει από τον Έβρο”

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο,  του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την νέα  δομή στην περιοχή Φυλάκιο του Έβρου…

«Εγώ είδα στον Έβρο μια αγωνία των Εβριτών για το μέλλον του Έβρου το οποίο τελικά δεν έχει σχέση με το Φυλάκιο.

Είδα ανθρώπους οι οποίοι ζουν στα σύνορα βλέπουν τη δημογραφική κατάρρευση, να φανταστείτε ότι πλέον το μεταναστευτικό είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης του Έβρου.

Αυτό όμως δείχνει ένα δυσάρεστο δείχνει ότι αν δεν υπήρχαν οι εκατοντάδες προσλήψεις που κάναμε φέτος τα νέα παιδιά θα είχαν φύγει από τον Έβρο.

Αυτό δεν είναι αναπτυξιακό μοντέλο βέβαια, δεν είναι αναπτυξιακό μοντέλο το δημόσιο να προσλαμβάνει συνοριοφυλακες και υπαλλήλους στα ΚΥΤ αλλά η αλήθεια είναι ότι το προβλημα είναι πολύ πιο βαθύ», ανέφερε ο υπουργός.


ΠΗΓΗ exomatiakaivlepo.blogspot.com


NA TON MAZEΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
Ωστε, λοιπόν, πρέπει να σας οφείλουμε και ευγνωμοσύνη!
Γιατί ...δημιουργείτε θέσεις εργασίας και στα κέντρα φιλοξενίας των ....μουσαφίρηδων που θα μας στέλνει ο Ερντογάν!
Αυτή είναι η πολιτική σας για τον Εβρο;
Αλήθεια, έχετε συναίσθηση του τι λέτε;
Αν πραγματικά θέλετε να δημιουργήσετε θέσεις εργασίας στον Εβρο: -μειώστε τη φορολογία (δεν είναι δυνατόν ο Εβρος να υπάγεται στο ίδιο φορολογικό καθεστώς με τη...Μύκονο)
-δημιουργείστε υποδομές
-στηρίξτε την επιχερηματικότητα
-ανοίξτε αγορές
-θεσπίστε κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων.
Ελεος, με τον κάθε ανόητο....