6.1.21

Νοθεία στη Τζόρτζια: Χιλιάδες «νυχτερινές» κάλπικοι ψήφοι υπέρ των Δημοκρατικών – Παίρνουν τον έλεγχο της Γερουσίας



 Νοθεία βρίσκεται σε εξέλιξη στις κρίσιμες επαναληπτικές εκλογές της Τζόρτζια για την Γερουσία των ΗΠΑ, όπου κρίνεται ο έλεγχος της Γερουσίας για τα επόμενα 2 χρόνια, καθώς το βράδυ προηγούνταν με σχετικά μεγάλη διαφορά οι δύο Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι, προτού οι Δημοκρατικές κομητείες σταματήσουν την καταμέτρηση.

Αποτέλεσμα; Τα ξημερώματα εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι να προστίθενται «μαγικά» στους δύο Δημοκρατικούς υποψηφίους ο ένας εκ των οποίων ήδη προηγείται και ο άλλος βρίσκεται ισόβαθμος με ανοδική τάση και λογικά σε λίγη ώρα, θα ξεπεράσει τον αντίπαλό του.

Με αυτή τη νέα νοθεία, πλέον οι Δημοκρατικοί θα ελέγχουν Γερουσία (θα είναι 50-50 και κάθε ισοπαλία θα «σπάει» από την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις), Βουλή των Αντιπροσώπων και Λευκό Οίκο για τα επόμενα 2 χρόνια κάνοντας το βαθύ κράτος των ΗΠΑ τον απόλυτο κυρίαρχο.

Η κομητεία Τσάπαμ της Τζώρτζια που πρόσκειται στους Δημοκρατικούς ζήτησε να σταματήσει την καταμέτρηση τη νύχτα με χιλιάδες ψήφους που δεν έχουν ακόμη καταμετρηθεί ενώ οι δύο Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι της Γερουσίας διατηρούσαν το προβάδισμα. Μάλιστα περιμένουν το πρωί και τις επιστολικές ψήφους. Το ίδιο συμβαίνει και στην επίσης Δημοκρατική κομητεία ΝτεΚαλμπ όπου ετοιμάζουν να «μετρήσουν» 171.000 επιστολικές ψήφους μέσα στη νύχτα! 

Στις 11 μ.μ. με περίπου 91 τοις εκατό των ψήφων μετρημένες, η γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Κέλλυ Λεφλέρ ήταν μπροστά από τον Δημοκρατικό Ραφαέλ Γουαρνοκ 51,1 έως 48,9 τοις εκατό και ο γερουσιαστής Νάβιντ Περντού ήταν μπροστά από τον Τζον Όσοφ με 51,5 έως 48,5 τοις εκατό.

Πλέον με τις «νυχτερινές» ψήφους ο  Γουάρνοκ προηγείται και ο Περντού είναι ισόπαλος με τον Όσοφ.

Στις πρώτες εκλογές ο Ντάβιντ Περντού κέρδισε τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Όσοφ με 2 μονάδες διαφορά αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 50% με αποτέλεσμα να γίνουν επαναληπτικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος Τραμπ τοποθετήθηκε για το κλείσιμο της κομητείας Τσάθαμ, «Φαίνεται ότι ετοιμάζουν νέο άδειασμα ψήφων υπέρ των Δημοκρατικών υποψηφίων, περιμέναν να δουν πόσες ψήφους χρειάζονται;»

Η Michelle Malkin αναφέρει ότι η κομητεία Τσάθαμ ήταν αποδέκτης άνω των 500.000 δολαρίων από τον Ζούκεμπεργκ τον περασμένο Σεπτέμβριο για βοήθεια στις δημόσιες εκλογές. «Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Zuckerberg έδωσε στους υπαλλήλους της Τσάθαμ County GA ιδιωτική επιχορήγηση μισού εκατομμυρίου δολαρίων τον Σεπτέμβριο για να διεξαγάγουν τις δημόσιες εκλογές». 

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα είναι η οι «Θερμοπύλες» του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, ο οποίος με μία χούφτα πιστούς Γερουσιαστές και εκατομμύρια οπαδούς του στους δρόμους θα προσπαθήσει να καθυστερήσει ή και να ανατρέψει την νοθεία των εκλογών τις Νοεμβρίου. 

https://www.pronews.gr/