28.1.21

ΤΡΥΠΗΣΕ Ο ΕΒΡΟΣ...!! Ορδές από την τουρκία περνάνε τα σύνορα ακόμη και μέσα στη χιονοθύελλα! Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ...!!!


Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δωρεάν διαμέρισμα, δωρεάν φαγητό, δωρεάν κοινόχρηστα, δωρεάν
κινητά τηλέφωνα  των 1000 ευρώ, δωρεάν internet, δωρεάν κλήσεις προς όλους, μηνιαίος μισθός!
Δωρεάν κλιματισμός, Κάντε δωρεάν...παιδιά 500 ευρώ (αμοιβή) το κεφάλι! Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  και με προτεραιότητα έναντι των  εγχώριων ραγιάδων. Ο πρωθυπουργός μας (όπως δήλωσε) ικανοποιείται με τη πολι(α)πολιτισμικότητα (κοινώς "τη βρίσκει"...) όπως και η κατ όνομα... "αντιπολίτευση". Οι δε λοιποί, συμπληρώνουν τον ορνιθώνα! (Πόσο δίκιο είχαν εκείνοι που φώναζαν " να καεί, να καεί .......(και τα ρέστα!)"
Επίσης σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμο και το Κέντρο Παραθερισμού Αλλοδαπών στον Έβρο, για να μπορείτε να κάνετε, χωρίς κόπο, το "καθήκον σας" αυτό που σας έστειλε η Τουρκία να κάνετε, όταν έλθει η ώρα!
Juan

Το ζήτημα της επέκτασης του κέντρου ταυτοποίησης μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου, συνεχίζει να φέρνει μεγάλες αντιδράσεις, με την κυβέρνηση να φαίνεται πως δεν θέλει να ακούσει τις τοπικές φωνές και να κάνει πίσω στον σχεδιασμό της.


Παρά τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες, όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε κάτοικος του Ορμενίου Ορεστιάδας στο evros-news.gr, μπορεί να δει κανείς τους 9 νεαρούς μετανάστες να κυκλοφορούν μέσα στο χωριό με πλήρη άνεση. Φτάνουν μάλιστα στην στάση του ΚΤΕΛ Έβρου.

Η ίδια κατάσταση και στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου και συγκεκριμένα έξω από το Μεγάλο Δέρειο. Όπως μπορεί κανείς να δει στη φωτογραφία προχωρούν με τα πόδια (συνολικά ήταν 10 άτομα νεαρής ηλικίας) προκειμένου να κατευθυνθούν στο εσωτερικό της χώρας.


https://www.stoxos.gr/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ....


Juan