1.12.20

H Google ''κατέβασε'' τουρκικές ονομασίες & τις αντικατέστησε με ελληνικές

 

Βόσπορος & Δαρδανέλλια ''εφιάλτης'' για την Άγκυρα

Στα ''κάγκελα'' βρίσκονται οι Τούρκοι, καθώς μέσω του γνωστού αντιναύαρχου Τζιχάτ Γιαϊτζί, τα ''χώνουν'' στην Google, καθώς αντικατέστησε τα τουρκικά ονόματα των περιοχών Çanakkale Boğazı (Δαρδανέλλια) και İstanbul Boğazı (Βόσπορος) με τα ελληνικά τους ονόματα.

Τι αναφέρει ο Γιαϊτζί, αλλά και το Veryasin TV: 

''Η Google άλλαξε τα ονόματα των Çanakkale Boğazı και İstanbul Boğazıμ και έδωσε τα Ελληνικά ονόματα Bosphorus and Dardanelles στο χάρτη.'' 

«Οι τόποι έχουν μνήμη, τα ονόματα τόπων έχουν ψυχή.Η Ελλάδα δεν αποδέχεται τα ονόματα των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων και μας άλλαξε τα ονόματα. Η Google δεν είχε κανένα δικαίωμα να αλλάξει τα ονόματα. Πρόκειται για προσβολή κατά της Τουρκίας. Η Google πρέπει να το διορθώσει αμέσως.

Δείτε εικόνες:  

 

 


Tαυτόχρονα τα τουρκικά ΜΜΕ που στηρίζονται από την ΜΙΤ, κάνουν αναφορά στα αποκαλυπτικά άρθρα του Πενταπόσταγμα για τους Patriot και για τα MH-60R.  

Τι αναφέρουν για τους Patriot 

 ''H Eλλάδα σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην υπογραφή και υλοποίηση της συμφωνίας αποστολής μιας ελληνικής πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών Patriot και αντίστοιχου ανθρώπινου δυναμικού στη Σαουδική Αραβία, με στόχο τη συμβολή τους στην προστασία κρίσιμων υποδομών ενέργειας, με τα έξοδα, όπως είχε συμφωνηθεί, να καλύπτονται συνολικά από το Ριάντ.''  

 https://www.pentapostagma.gr/