20.12.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Κρατική αδιαφορία για την υγεία των πολιτών! Το υποκριτικό ενδιαφέρον σε όλο το μεγαλείο του!

    Δεξιά διακρίνεται η μοναδική είσοδος προς τα διαμερίσματα της οικοδομής και αριστερά
η ανεξάρτητη είσοδος της 'Εφημερίδος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όταν λειτουργούσε εκεί.


Μεταφέρουν την Υπηρεσία Ασύλου από το σημείο που λειτουργεί εκτός πόλεως, σε υγειονομικά ασφαλή περιοχή, στο ...κέντρο της Θεσσαλονίκης (αδιαφορώντας για το συνωστισμό που θα προκύψει και τα προβλήματα υγείας  κ.λ.π. επακόλουθα) και μάλιστα σε όροφο ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ανάμεσα σε διαμερίσματα !!!

  Μετατρέπουν με το "έτσι θέλω" το Β΄ Δημοτικό διαμέρισμα σε γκέτο αλλοδαπών , αφού πλέον θα συνωστίζονται με απόφαση ...ευφυών "ειδικών"   σε β΄όροφο κατοικημένης πολυκατοικίας στην οδό Μοναστηρίου 85, ακριβώς απέναντι από τον Ν. Σιδηροδρομικό Σταθμό!!!

Φωτογραφία από εσωτερικό χώρο της Υπηρεσίας αυτής! 

Το γεγονός ότι  εκατοντάδες αλλοδαποί από τη 1) Δυτική Μακεδονία, 2) Κεντρική Μακεδονία, 3) Κέρκυρα  και 4) λοιπών Ιονίων νήσων (!!!),  (Αυτή είναι η αρμοδιότητα της Υπηρεσίας αυτής) που θα συνωθούνται έξω και μέσα από πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα με οικογένειες και παιδιά , 20 μέτρα από νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο, δεν συγκινεί κανένα βουλευτή, υπουργό ή υγειονομικό παράγοντα, από αυτούς που καθημερινά μας ζαλίζουν από γνωστούς ... τηλεοπτικούς σταθμούς, με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό , την αποφυγή του συνωστισμού  τους ζώντας ασθενείς του ιού, τους διασωληνωμένους,  τους τεθνεώτες , την απαγόρευση της κυκλοφορίας , την απόσταση των 2 μέτρων τουλάχιστον των ατόμων μεταξύ τους, τον επιτρεπόμενο αριθμό συγκεντρωμένων κ.λ.π  μέτρων!

Για την υγεία όμως των κατοίκων  τού Β΄Δημοτικού διαμερίσματος και κατ επέκταση ολόκληρης της Θεσσαλονίκης πέρα βρέχει, αρκεί να εξυπηρετηθεί- λέει- μια Υπηρεσία,  (ή κάποιοι άλλοι)!

 Με πεταμένα λεφτά:  6.000 ευρώ το μήνα  ενοίκιο  (αντί 2.500 ευρώ του κανονικού)  και γύρω στις  100.000 ευρώ για...διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες ακατοίκητα κτίρια που φιλοξενούσαν μόνο (χωρίς οικογένειες) βιοτεχνίες - που λόγω μνημονίων- έκλεισαν  καθώς και άλλα τόσα Δημόσια κτίρια που είναι κενά και που μπορεί ΑΔΑΠΑΝΩΣ να συστεγασθεί η Υπηρεσία Ασύλου, τα οποία όμως  δεν επελέγησαν, αλλά λόγω  (και...) αυξημένης "ευαισθησίας" επελέγη κατοικημένη πολυκατοικία για την Υπηρεσία αυτή και μάλιστα  ανάμεσα σε ορόφους , με οικογένειες  (παιδιά, νήπια ακόμη και βρέφη καθώς και ευπαθή άτομα)  δίπλα σε άλλες επίσης κατοικημένες με  οικογένειες, όπως και η συγκεκριμένη!

 Κατά τα άλλα όλα καλά! Δεν πάνε να πεθάνουν όλοι οι ένοικοι από  κορωνοϊό ή άλλες ασθένειες, αφού αναγκαστικά θα χρησιμοποιούν την ίδια μοναδική  είσοδο, προσπαθώντας να διέλθουν ανάμεσα από τους αλλοδαπούς που θα κατακλύζουν τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους,   τον ίδιο μη αεριζόμενο διάδρομο προς το ίδιο ασανσέρ, τις ίδιες σκάλες, για να πάνε στα σπίτια ΤΟΥΣ!

 Αλήθεια πόση υποκρισία και πόσα κροκοδείλια δάκρυα των αρμοδίων της υγείας που κόπτονται τάχα για την υγεία μας (βλέπε ψήφους)!!! 

 Το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ, δηλώνουν  οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν εξαγριωθεί από την ανάλγητη συμπεριφορά κρατικών παραγόντων και την αδιαφορία για την υποβάθμιση της περιοχής.

 Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ


Υ.Γ Οι Βουλευτές σφυρίζουν αδιάφορα!!!


Εντυπωσιακές  ανάλογες φωτογραφίες !

Δείτε τις: