4.11.20

ο ηθικός αυτουργός για την απώλεια αθώων ζωών είναι γείτονας μας - Ερντογάν “Κανένας Ευρωπαίος πολίτης δεν θα αισθάνεται ασφαλής στο δρόμο”

 




"ο Πόλεμος που έφεραν στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης" 


" Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νίχαμερ περιέγραψε τον βαριά οπλισμένο άνδρα ο οποίος σκοτώθηκε χθες βράδυ από πυρά αυστριακών αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο κέντρο της Βιέννης με τον όρο «ισλαμιστής τρομοκράτης». «Ζήσαμε χθες βράδυ μια επίθεση από τουλάχιστον έναν ισλαμιστή τρομοκράτη», είπε ο Νίχαμερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα με τον υπουργό, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί επέτρεψαν να εξαχθεί το συμπέρασμα πως επρόκειτο περί «συμπαθούντα» της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).



Στην ίδια συνέντευξη, ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βιέννης ανέφερε ότι τα θύματα της επίθεσης είναι τρία, δύο άνδρες και μια γυναίκα.



Ωστόσο , στην Αυστρία θυμήθηκαν -κι αυτό είναι εμφανές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- τις δηλώσεις Ερντογάν, σύμφωνα με τις οποίες “κανένας δυτικός πολίτης δεν θα αισθάνεται ασφαλής στο δρόμο”. Δήλωση που έκανε πολύ πρόσφατα. Και δεν είναι η μοναδική." ΠΗΓΗ https://www.militaire.gr/austria-epithesi-i-proeidopoiisi-toy-tromokrati-kai-oidiloseis-erdogan/

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι αυτή η γέφυρα της φώτο που διασυνδέει τουρκία- Ευρώπη διέρχεται πρώτα από την Ελλάδα.

όταν τον Αύγουστο του 2015 ο σουλτάνος άνοιξε τις κάννουλες με τις ανθρώπινες ροές στο ΑΙΓΑΙΟ, ένας γέροντας ( στάρετσ) μας έλεγε ... το επισημάναμε δεκάδες φορές "ο Πόλεμος που έφεραν στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης" 

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Αναρτήθηκε από Rania